Wjechał Czarnków:
Noteckie niepasteryzowane, Noteckie i Eire.
Ceny- hmm takie sobie....., ale jest to alternatywa dla kogoś kto nie chce zamawiać "kartonami", a chciałby spróbować.
W przedświątecznej krzątaninie udało mi się jeszcze pozyskać kilka specjałów z Grudziądza. Przy wyborze asortymentu kierowałem się ARTomatem
od dziś:
Grudziądzkie dobre lekkie 5,8%
Grudziądzkie dobre piwo - żywe niepasteryzowane 6,8%
Grudziądzkie dobry Specjal 6,8%
Grudziądzkie dobra dziewiątka 9%
Gotyckie Krzepkie 9%
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor
W przedświątecznej krzątaninie udało mi się jeszcze pozyskać kilka specjałów z Grudziądza. Przy wyborze asortymentu kierowałem się ARTomatem
od dziś:
Grudziądzkie dobre lekkie 5,8%
Grudziądzkie dobre piwo - żywe niepasteryzowane 6,8%
Grudziądzkie dobry Specjal 6,8%
Grudziądzkie dobra dziewiątka 9%
Gotyckie Krzepkie 9%
Veni, Vidi, Wypił
Cały ten repertuar chłodzi się juź w lodówce.
Dziękuję jeszcze raz za nieoczekiwany upominek i Świątecznie pozdrawiam
Wpadłem z bratem, który przyjechał na świeta do kraju, skomponowaliśmy 2 kraty przy pomocy miłej obsługi. Brat był pod wrazeniem, zaniemówił przed piwną ściana Po tym jak go odblokowało stwierdził, ze to specjalistyczny sklep z piwem, którego nie spodziewałby sie w Gdańsku i że juz wie gdzie zaopatrzy się na Sylwesrowy wieczór
dzisiaj dojechało Miodowe i Porter z Ciechanowa, niestety Ciechanów niepasteryzowanych brak. Wypełniamy tą lukę jutrzejszą kolejną dostawą z Czarnkowa i dzisiejszą dostawą z Grudziądza. (Rycerz w stałej ofercie) Myślę że Grudziądz zagości na stałe, bo odwiedziła mnie "sama góra"(twórca lini- Grudziądzkie dobre piwo). Logistycznie jest jeszcze troszkę do zrobienia, ale będziemy nad tym pracować, tymbardziej iż poznałem kilka planów, pomysłów na przyszłość odradzającego się marketingowo i co najważniejsze jakościowo browaru.
Ciekawostką była też spontaniczna historia powstania Gotyckiego Krzepkiego
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor
[...]Myślę że Grudziądz zagości na stałe, bo odwiedziła mnie "sama góra"(twórca lini- Grudziądzkie dobre piwo). Logistycznie jest jeszcze troszkę do zrobienia, ale będziemy nad tym pracować, tymbardziej iż poznałem kilka planów, pomysłów na przyszłość odradzającego się marketingowo i co najważniejsze jakościowo browaru. [...]
Super! Za namową Dyrektora spróbowałem Grudziądzkie Lekkie i jestem bardzo mile zaskoczony tym piwkiem. Dzisiaj zakupiłem kolejną partię i bardzo się cieszę, że będzie
w stałej sprzedaży Bardzo dobre piwo
Właśnie wjechała dostawa z Koszalina.
Na czele z Brokiem Porterem + przekrojówka większości w puszce : Sambor, Sambor Export, Strzelec Jasne, Strzelec Mocny, Górskie, Górskie Mocne, Fax 1l, Fax Strong 1l.
Stało się mamy w Trójmieście znów Grudziądz i to nie tylko w Smaku (nieskromnie powiem, iż maczałem w tym swe paluszki). Oprócz dobrze znanej serii "Grudziądzkie dobre piwo" jest jeszcze Rotmistrz Pils i Rotmistrz Mocny.
Oprócz naprawdę dobrych cen na ten asortyment mam info dla kolekcjonerów etykiet - Grudziądzki Dobry Specjal ma etykietkę ze zdjęciem i autografem Tomka Adamka
Comment