A my już tam wczoraj byli i Rycerza zakupili.
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JaroslavGratuluję Dyrektorowi sklepu, który robi wrażenie
nawet na osobach zielonych w temacie.
A dokładnie : duża dostawa Lecha Pilsa w puszce i mała , ale jakże ciesząca z FORTUNY (wszystkie Smoki + Czarne)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektorjakże ciesząca z FORTUNY (wszystkie Smoki + Czarne)
Czy istnieje forma sprzedaży na tzw. zeszyt?Last edited by Bombadil13; 2007-03-19, 20:48.PoszukujęComment
-
Tak długo czekałem na Fortunę w ludzkiej cenie w Trójmieście a jak już się jej doczekałem to mam już od pewnego czasu zaplanowaną za cztery dni wizytę w browarze miłosławskim .
Ps. A w jakich cenach jest u ciebie Fortunka?
PsII. Przyjmuję zapisy na piwo z Łaska i Zodiaka ewntualnie coś np. z Płocka lub Kalisza .Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Czy istnieje forma sprzedaży na tzw. zeszyt?
P.S. Proszę odebrać odłożone Porterki Ciechanowskie, kolejny Kuriero-poseł Waści nie dotarłComment
-
Fajny sklep. Cierpliwa obługa. Po raz pierwszy spotkałem się z posegregowaniem i podpisaniem piwa ze względu na browary.
Jako kolekcjonera etykiet, drażni oko wystawienie pustych butelek browarów będących w ofercie ale obecnie niedostęnych, jednak trzeba przyznać że to bardzo wygodne rozwiązanie tzn. piwa dostęne mają wystawioną cene, niedostępne nie.
W oko rzucają się również niskie ceny niszowych piw, zachęcające pewnie miejscowych amatorów zimnego z pianką do częstych eksperymentów.
Sklep na pewno godny polecenia!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektorNormalnie jeszcze nie praktykujemy. Jak będzie jakaś pikieta o podwyżki dla nauczycieli to idę z Tobą w pochodzie
P.S. Proszę odebrać odłożone Porterki Ciechanowskie, kolejny Kuriero-poseł Waści nie dotarłPoszukujęComment
-
Dla kolekcjonerów nowy kapselek i etykietka - Karmi Malinowa PasjaComment
-
dzisiaj dojechało:
Erdinger jasny
Veltins pilsener
Wersteiner
i puszkowy Staropramen
Natomiast gwoździem programu w dniu dzisiejszym była wizyta Administracji (tzn połowy)
Został mi przekazany przez ARTa w asyście Marusi i Slavoya DYPLOM osobiście zrobiony przez Maggyka (wielkie dzięki) za zajęcie pierwszego miejsca w plebiscycie na sklep roku 2006, którym chciałem Wam się pochwalićComment
-
O cholibka, nie pamiętam, żeby Art Ci wręczał dyplom w ramce i za szkłemComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaO cholibka, nie pamiętam, żeby Art Ci wręczał dyplom w ramce i za szkłemComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratMyślę że dyplom już wisi na widocznym miejscu w sklepie?Comment
Comment