A ja Miodowego
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika colkurtz Wyświetlenie odpowiedziooo.... a ja bym sie kasztelanem ożłopał albo jakims, za przeproszeniem piastem
pozdrawiam
MB
Bosman Specjal, Bosman Full, Piast Jasne Pełne i Piast Mocne niestety wszystko w konserwie....... ale temat opakowań zwrotnych to dłuuuuuga historia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziBosman Specjal, Bosman Full, Piast Jasne Pełne i Piast Mocne niestety wszystko w konserwie....... ale temat opakowań zwrotnych to dłuuuuuga historia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziCo do Bosmana to zgoda, ale Piast ma standardową butelkę okocimską, więc raczej nie jest to jakiś nadzwyczajny problem. Inna sprawa, na ile takie piwo jak Piast jest rarytasem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziCiężko też zastosować wariant, by zwrócić (patrz. sprzedać) je jakiejś hurtowni w Trójmieście, bo nikt nie odbierze od Ciebie ponad tyle co kupiłeś tylko u niego.......itd itd... aż np: kierownik sklepu zastanawia się.......i na co mi to było
Comment
-
-
A ja zgadzam się z wami, że to nie temat dotyczący opakowań zwrotnych.
Proszę również wszelakie prośby asortymentowe kierować do Dyrektora na PW, choć nie wątpię, że to zbędne, chłop jakby mógł, to by miał wszystko w asortymencie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziMyślę że wszystko co trudno dostępne w Trójmieście można nazwać rarytasem,
serdecznie dzieki za kasztelanka - niebawem trochę wykupię )
co do piasta to hmmm, coż poradzić na to, że pewna nuta mi się w nim podoba, a może to sentyment... w kazdym razie jeśli jest taka możliwość to z chęcią osuszę nawet konserwę.
pozdrawiam
Comment
-
-
Z Czarnkowa : Proletariat, Pils Noteckie i Noteckie Niepasteryzowane z nową etykietką i kapselkiem.
Również z Ciechanowa nowa szata na Ciechanie Mocnym i Wybornym
Comment
-
-
dostawa z Broka - w tym Kanclerz Złoty (puszka)
Comment
-
-
Bernard Świąteczny Ciemne
Comment
-
-
sklep poezja
a wiem wiem zakupiłem ostatnio i Ciechana w nowej szacie i oczywiście oba granaty Noteckie - polecam Noteckie - to naprawdę smaczne piwko (również dla Pań - moja Żonka szanowna była zachwycona); poza tym dla miłośników ciemnych piwek Stout z GABa jest również godny polecenia, jak również mały mocny porterek chyba ze Staropolskiego -
mam pytanko do Ojca Dyrektora, czy jest jakaś szansa na otrzymanie gadżetów typu kuefelek, podstawki, skrzynka itp przy zakupie przykładowo dajmy na to 1-2 skrzyneczek zacnego Ciechana lub innego złotego wyrobu? za niedługi czas zamierzam wyknać tego typu manewrChmielosz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chmielosz Wyświetlenie odpowiedziczy jest jakaś szansa na otrzymanie gadżetów typu kuefelek, podstawki
Comment
-
-
Wyrazy uznania dla tego sklepu.Zajechalismy z kolegą w tzw. międzyczasie przejazdu między jednym a drugim biurem, z nastawieniem na "rozpoznanie obiektu".
Bardzo dobre zaopatrzenie, miła i fachowa obsługa.
Pozdrawiamy i juz zaczeliśmy akcje promocyjną wsród znajomych.
No a teraz po pracy czas na jednego z poleconych piwek.
Rafał
Comment
-
Comment