Straszne Ja mam z 60 km i to komunikacja publiczną (czyt. cieżki plecak) i nie narzekam, wręcz przeciwnie... Nie trzeba jeździć do jakiegoś Krakowa czy innej Łodzi.
Panie Dyrektorze!
Ja mam zapytanie takowe: Czy w dzienniku piwnym sklep Smak należy wpisywać jako specjalistyczny sklep z piwem, czy też może jako mały sklep spożywczy?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13
Panie Dyrektorze!
Ja mam zapytanie takowe: Czy w dzienniku piwnym sklep Smak należy wpisywać jako specjalistyczny sklep z piwem, czy też może jako mały sklep spożywczy?
Proszę wpisać "dobrze zaopatrzony średni sklep spożywczy z naciskiem na piwo"
a`propos zaopatrzenia - właśnie skończyłem rozpakowywać wielką dostawę z Fortuny. Jest wszystko czyli:
Srebrny Smok
Złoty Smok
Czerwony Smok
Czarny Smok
Czarne
Czarne Miodowe
Porter Komes
Porter troszkę mnie wgioł z ceną (wcześniej nie sprawdzałem) ale trudno po kilku takich wpadkach będziesz Bombi mógł napisać "..........z bardzo marnym zaopatrzeniem"
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...
Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
Ostatni sklep spożywczy na południowym krańcu Zieleńca z bogatym wyborem piw regionalnych. Królują: Rebelia, Nyskie, Sowie, Jana, Korona Sudetów, Za Miastem, Cieszyn, Profesja, Trzech Kumpli. Jest także półka piw czeskich m.in. Svijany, Maly Rohozec, Konrad, Primator.
Marże paskarskie-...
W wigilię Wszystkich Świętych, tj. czwartek 31.10 mamy nieczynne i nie wysyłamy paczek (dotarłyby najwcześniej w poniedziałek).
Jeśli potrzebujesz czegoś pilnie potencjalnie jeszcze przed weekendem, to zamówienie i wybrana opcja pobranie / szybki przelew do godz. 9:00 w środę...
Irish red ale. Z trzech piw z tego browaru, według mnie to jest najlepsze. Nazwa zapewne nawiązuje do słynnego kata z Biecza.
Smak: wyrazista goryczka, lekkie nuty ziołowe i słodowe. Smaczne.
Zapach: ok, słodowy plus jakby ziemisty.
Barwa: herbaciana.
Piana: drobnoziarnista,...
Comment