Heh... głupie pytanie: można prosić godziny otwarcia "Smaka"? Ze szczególnym naciskiem na weekend.
Zasadniczo otwarte codziennie od 8 - 22. W tym tygodniu z "naciskiem" na Grudziądzkie niepasteryzowane, myślę iż do weekendu wystarczy (bo wiela ).
P.S. data 21.10. cena 1,50 właśnie spijam. Naaaa zdrowieeeeeeeee !!!!
P.S. 2. musiałem sobie krzyknąć, bo coś ostatnio Przewodniczący (patrz. Abernacka) nie organizuje popijawek (patrz. badań sensorycznych, tudzież spotkań Pomorskiej Ławy Piwnej) - a szkoda.
coś ostatnio Przewodniczący (patrz. Abernacka) nie organizuje popijawek (patrz. badań sensorycznych, tudzież spotkań Pomorskiej Ławy Piwnej) - a szkoda.
Bardzo słuszna uwaga!!! Może przewodniczący czeka na wynik woborów? Bo teraz to niebezpiecznie się jest spotykać
Ojcze dyrektorze, a są jakieś szanse na piwa z Namysłowa (butelkowane)?
Hmm raczej ciężko, ale może kiedyś.....
W zamian mogę Ci zaproponować dzisiejszą dostawę z Primatora:
- Exclusiv Special
- Polotmatvy
- Premium Dark
- Premium Lager
- Duble
- Englisch Ale
- Rytirsky (Knights)
- oraz oczywiście Weizenbier
"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
z "redakcyjnego" punktu widzenia pragnę poinformować, iż:
dalej promocja cenowa na Grudziądz Niepasteryzowany i Ciechan Pszeniczny
Okocim Pszeniczny dla tych co nie lubią tłoku w hipermarketach
oraz właśnie wjechała dostawa z Gościszewa- Rycerz & Naturalne
Z braku czasu w tygodniu, informuję co wjechało w tym czasie:
- cały Krajan, Brewer Export, Kasztelan Jasny, Mocny, Piast Wrocławski, Bosman Full, Książ, Lech Pils (pusz + but)
Oraz dzisiaj specjalna dostawa z Browaru Amber - piwo KOPERNIK (wersja Amerykańska)
Comment