A ja znowu z prośbą do szanownego Ojca Dyrektora. Czy są jakieś szanse na przegląd Relakspola?
MLT zobaczymy, ale obietnicy nie składam
Na pocieszenie mam dla Ciebie (i innych) super nowość z Gościszewa - NATURALNE NIEFILTROWANE w butelce bezzwrotnej (nrw-vichy)
Ponadto w tym tygodniu kilka nowości z zagranicy: jakieś "misie" Bear Beer(kilka wersji) 2x Harboe, jakaś chińszczyzna Sun Lik, Kaiserdom, London Pride, dla kolekcjonerów Belfast z nowym kapslem i uzupełniająco kilka pozycji które się ostatnio pokończyły.
Informuję iż wjechało znów Kujawskie żywe niepasteryzowane z grudziądza- kilka osób monitowało do mnie osobiście w tej sprawie, oraz Okocim OK - tu nie ma zaskoczenia, natomiast zaskoczeniem jest że w puszce, bo w butelce mamy w stałej ofercie.
Dyrektorze
Czy jest szansa na butelki "special edition" portera ciechanowskiego, jak to opisano tu: http://www.browar.biz/forum/showthre...784#post728784
W zasadzie to Tobie nie trzeba zadawać takiego pytania, ale lepiej dmuchać na zimne.
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Dyrektorze,
ostatnio kupowałem u ciebie Kopernika-Ambera, nietety kupiłem tylko 1 piwo-ostatnie, kiedy będziesz miał następną dostawę?, jestem skłonny kupić nawet skrzynkę Jak na mój gust, to najlepsze piwo, jakie robi Browar Amber.
Drogi Szymonie (huanghua) widzę, iż znasz już odpowiedź na nurtujące Cię pytanie. Od siebie dodam tylko, że w powyższej sprawie jesteśmy umówieni na specjalną dostawę z Panem Prezesem Markiem K., a temat jest nam znany od ponad miesiąca.
Tomku35- nie dziwi mnie Twoja opinie na temat Kopernika z Browaru Amber, bo ja również mam to samo zdanie na temat tego piwka. Podobno był to "jednorazowy strzał", ale "ludzie potrafią góry przenosić" (Simonie słyszysz ?)
Liczę na jakąś furtkę(patrz. lawinkę- pozdrowienia dla Bacy)
Comment