na dzień dzisiejszy jest: Dziewiątka, Lekkie, Dobry Specjal, Rotmistrz Mocny,Rotmistrz Pils i Kunter Mocny.
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
-
Proponuję na przyszłość korzystać z wyszukiwarki. Wchodząc do danej dyskusji na górze mamy opcję wyszukaj w tej dyskusji i gdy wklepiemy np. godziny pojawia się kilka wyników.
Można też przejrzeć wątek, bo to pytanie padło już w nim kilkakrotnie.Last edited by Maggyk; 2008-10-13, 20:05.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Hmmm, a mi się wydaje, że ostatnio widziałem że w niedziele do 21?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Irlandzkie Mocne to Irlandzkie Mocne. Noooo, chyba że browar zrezygnował ze swojego najlepiej sprzedającego się piwa.Last edited by ART; 2008-10-17, 19:30.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Prosiłam o pisanie na temat. Koszalin się ucieszy kilkoma nowymi postami.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Będzie jak najbardziej na temat. Konkretne pytanie do dyrektora - o konkretne piwo w konkretnym najlepszym - mimo wszystko - gdańskim sklepie (czyli Smaku, oczywiście). Jeśli taka kicha z Ciechanem - miejmy nadzieję, że chwilowa i przejściowa - to może dało by się coś z Konstancina (Dawne, Mazowieckie, Zdrojowe), albo np. z Zodiaka?Last edited by Rycho_128; 2008-10-27, 12:18.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Byłoby super, ale w Konstancin nie wierzę z pewnych względów, natomiast Zodiak myslę byłby do zrealizowania, jeśli znajdzie się chętny kierowca
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Last edited by Rycho_128; 2008-10-27, 12:46.Gdański Browar WaRy
Comment
-
Comment
-
Wiem, to nowość, trzeba spróbować, no to może jutro będę, jak się uda. Jak na razie Krajan, jak Krajan, mi coś generalnie nie podpasował (ale to tylko moje odosobnione zdanie), ale może tak samo jak olsztyńsko-kormorański Mazur (zdecydowanie lepsze od całej reeszty z Kormorana) - Nakiel wybije się in plus. A na Ciechana cały czas mocno liczę...Gdański Browar WaRy
Comment
-
Last edited by Rycho_128; 2008-10-30, 12:31.Gdański Browar WaRy
Comment
Comment