na dzień dzisiejszy jest: Dziewiątka, Lekkie, Dobry Specjal, Rotmistrz Mocny,Rotmistrz Pils i Kunter Mocny.
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziZasadniczo otwarte codziennie od 8 - 22.
Proponuję na przyszłość korzystać z wyszukiwarki. Wchodząc do danej dyskusji na górze mamy opcję wyszukaj w tej dyskusji i gdy wklepiemy np. godziny pojawia się kilka wyników.
Można też przejrzeć wątek, bo to pytanie padło już w nim kilkakrotnie.Last edited by Maggyk; 2008-10-13, 20:05.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Hmmm, a mi się wydaje, że ostatnio widziałem że w niedziele do 21?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Irlandzkie Mocne to Irlandzkie Mocne. Noooo, chyba że browar zrezygnował ze swojego najlepiej sprzedającego się piwa.Last edited by ART; 2008-10-17, 19:30.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Prosiłam o pisanie na temat. Koszalin się ucieszy kilkoma nowymi postami.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Będzie jak najbardziej na temat. Konkretne pytanie do dyrektora - o konkretne piwo w konkretnym najlepszym - mimo wszystko - gdańskim sklepie (czyli Smaku, oczywiście). Jeśli taka kicha z Ciechanem - miejmy nadzieję, że chwilowa i przejściowa - to może dało by się coś z Konstancina (Dawne, Mazowieckie, Zdrojowe), albo np. z Zodiaka?Last edited by Rycho_128; 2008-10-27, 12:18.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Byłoby super, ale w Konstancin nie wierzę z pewnych względów, natomiast Zodiak myslę byłby do zrealizowania, jeśli znajdzie się chętny kierowca
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziByłoby super, ale w Konstancin nie wierzę z pewnych względówLast edited by Rycho_128; 2008-10-27, 12:46.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziZ jakich względów? Za daleko? Może niech się lepiej dyrektor wypowie bardziej wiążąco?
Narazie w temacie "niepasteryzowanym" dzisiaj wjechał NAKIEL z Krajana
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziDeklaracji nie składam, ale..........
Narazie w temacie "niepasteryzowanym" dzisiaj wjechał NAKIEL z KrajanaGdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziNAKIEL z KrajanaLast edited by Rycho_128; 2008-10-30, 12:31.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziOn się naprawdę nazywa NAKEL, ma 14,1 blg i 7% alk. Nowość całkowita, nikt jeszcze nie ocenił
Comment
-
Comment