Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
Adwokatem to jestem niedoszłym Bardziej czuję się sprawozdawcą i w związku z tym zrobiłem "takie małe resume"
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Dzisiaj dla stabilizacji piję Świeże z Kormorana, bo niesamowicie to piwo ostatnio Im wychodzi (dawniej dla stabilizacji siegałem po Ciechana)
P.S. wracając do aktualizacji asortymentu sklepu to dzisiaj wjechały uzupełniająco 3 Łomże w bączkach, Kasztelan w bączkach, Kasztelan niepasteryzowany.Comment
-
Dyrektorze, masz coś obecnie z Ediego?Comment
-
tak, coś się wybierzeComment
-
Byłem w SMAKu trzy razy w życiu i jeszcze nigdy nie wyszedłem ze sklepu zadowolony. Wybór jest tak duży i zróżnicowany, że co i ile bym nie kupił to zawsze zostaje coś czego nie kupiłem a chciałbym...A tak na poważnie POTĘGA !!! ( jak to mówił Maklak ). Jedyne co bym zmienił to ustawienie tych piw. Stoją za wysoko i za daleko. Być może była już o tym mowa, ale przydałyby się jakieś regały, żeby można było spokojnie pooglądać, wybrać.JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁYComment
-
Kiedyś tak się zamotałem, a miałem akurat wielką ochotę na ciemne piwo, że wyszedłem z samym jasnym .Comment
-
miałem powiedzieć, jak wjedzie Krzepiak - wjechałComment
-
Od jutra do niedzieli można popróbować tej nowości (lane z beczki) na Żaglach ( http://zagle.miasto.gdynia.pl/pl ) w GdyniComment
-
Ej no Wacek, jak to Pszeniczne - z Gościszewa?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Myślę, że mogę to napisać, zresztą podobno ART też poda tę wiadomość za chwilę lub dwie.
Albo inaczej... 2 posty niżej ART dobrze zrozumiał intencję dyrektora
Będzie nowa polska pszenica na rynkuLast edited by Pendragon; 2009-07-01, 22:04.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Rycerz może jutro lub piatek, a pszeniczka w butli gdzieś do 2 tyg, no chyba że coś wyskoczy "w praniu"Comment
Comment