Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
-
Primator jest z innego żródełka a naród to raczej pragnie Dobrych Polskich Piw. (statystyki mi to mówią)Comment
-
Last edited by Pendragon; 2009-12-05, 15:21.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Korzystając z okazji chciałbym po cichu dołączyć się do prośby Narodu Krakonos, Svijany i Cerna Hora też mile widziana, bo ostatnio pytam i pytam przemiłe panie sprzedawczynie, a poprawy nie ma
Chciałbym się również(a może przede wszystkim) dowiedzieć czegoś w sprawie Konstancina - jest szansa na te specjały? Zwłaszcza w wersji niepasteryzowanej? Liczę też na cynk, jeśli pojawią się nowości z GABa. Będzie mi bardzo miło.
Wówczas zjawie się w Twoim przybytku w ekspresowym tempie i poprawię statystyki zarówno te czeskie, jak i polskie
PozdrawiamComment
-
Warnijskie i Miodne z BKComment
-
Maćkowe, a z Obolona Soborne, Switłe, Bezalkoholowe.Comment
-
na razie 3 nowe pozycje z Corneliusa: Baltic Porter, Ale Ale, Premium Niefiltrowane.Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
hmm...miało już nie być, a tu proszę - dzisiaj wjechał Okocim OK
i takie tam: Edelweiss,Kaiser, Gosser...Comment
-
Ciekawa oferta cenowa na Belgię: Pater Lieven Blonde, Brune, Triple, Blanche w butlach 0,33 daty wrześniowe po - 2,99Comment
-
Hmm, Konstancin powiadasz.....ja mam wrażenie, iż w najbliższym czasie będzie Lwówek Śląski , a dzisiaj uzupełniająco już wszystkie nowe Corneliusy wraz z Honing Weizen oraz GreenerComment
Comment