Kormoran leje też w te niższe i cieńsze a'la Ambery - one są zwrotne?
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Kserokopia gorsza od oryginału !!!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziA na marginesie to bardzo się cieszę, iż kupiłeś 14 nowych pozycji, bo teraz takie czasy, że już wszędzie to samo i trudno się wyróżnić.
Ty się wyróżniać nie musisz Ty i tak jesteś DYREKTOR !!!!!
A kserokopie i tak są zawsze gorsze od oryginału
Zawsze można jeszcze piwa z Mongolii ściągnąć tam niektórzy nie zadzwonią a inni nie dojadą
pozdr
Comment
-
-
Wszyscy leją w co popadnie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziKormoran leje też w te niższe i cieńsze a'la Ambery - one są zwrotne?
Bo szkła mało a o środowisko trzeba dbać
pozdr
Comment
-
-
Comment
-
-
Rozszyfrowałeś Mnie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedzizgadzam się z Tobą Maćku w całej wielowątkowej rozciągłości
P.S. Dla niedowiarków, tudzież nieuświadomionych.
Jesteś tak jak mówią Padre Directore
I bójcie się kserokopie bo moment sprawiedliwości nastąpi
Comment
-
-
No dobra, ale te niższe z Kormorana przyjmujecie z powrotem czy nie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Oczywiście że przyjmujemy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNo dobra, ale te niższe z Kormorana przyjmujecie z powrotem czy nie?
pozdr
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNo dobra, ale te niższe z Kormorana przyjmujecie z powrotem czy nie?
Comment
-
-
Wszystkie już wyp*** ale zaproszenie przyjmuję- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Czekamy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziWszystkie już wyp*** ale zaproszenie przyjmuję
pozdr
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwiarnia9A Wyświetlenie odpowiedziCzekamy, żeby nie powiedzieć jesteśmy zaszczyceni taką grośbą
pozdr
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie groś!
Comment
-
-
Czekamy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziGrosisz? Nie groś!
pozdr
Comment
-
-
Hmm żebym ja Was zaraz nie zaszczyciła Nie rozmydlać tematu proszę.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwiarnia9A Wyświetlenie odpowiedzibęddzie
pozdr
Comment
-
Comment