Potwierdzam Pinty sa i w cenach umiarkowanych. Dzis skusze sie na atak chmielu.
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
Dostawa piw rosyjskich:
Biały Niedźwiedź niefiltrowany 4,8%alk
Biały Niedźwiedź 5,0%alk
Biały Niedźwiedź 4,8%alk
Biały Niedźwiedź Krepkoje 7,1%alk
Comment
-
-
A jaki to browar? Efes Moskwa?Last edited by Pendragon; 2011-07-08, 12:16.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA jaki to browar? Efes Moskwa?
Comment
-
-
Grybów :
- Bock
- Góralskie Krzepkie
Comment
-
-
witam a ja mam pytanie ponieważ przyjechałem do gdańska i obłaziłem chyba całe miasto poszukując Bosmana, zawsze go pije nad morzem przeważnie zawsze bywałem w okolicach szczecina i nie było z nim problemu, a tu nikt nic nie wie, Macie go u siebie też w ofercie? Jezyk mi wisi na niego, Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Spakey Wyświetlenie odpowiedziwitam a ja mam pytanie ponieważ przyjechałem do gdańska i obłaziłem chyba całe miasto poszukując Bosmana, zawsze go pije nad morzem przeważnie zawsze bywałem w okolicach szczecina i nie było z nim problemu, a tu nikt nic nie wie, Macie go u siebie też w ofercie? Jezyk mi wisi na niego, PozdrawiamCzy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
siema, byłem w nowym dworze wybór duży ale bosmana nie dostałem, a piwo ode mnie to wożą przez pół polski np tu wszędzie sprzedają specjal którego raczej się mało u mnie sprzedaje znaczy się mieszkam przed Szczyrkiem, cóż będę dalej szukał,
Comment
-
-
Jak chciałeś se kupić Bosmana, to trza było jechać pod Szczecin, a nie do Gdańska!
Bosmana w puszcze dostaniesz w każdym Lidlu, butelkowego być może w Intermarche.
A jak nie możesz znaleźć to se kup Kasztelana czy Okocimia - to jedno i to samo.Last edited by Pendragon; 2011-08-11, 13:06.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
dzisiaj Żubr Ciemnozłoty, a w zeszłym tygodniu Leżajsk Niepasteryzowany, kilka Niemieckich nowości, oraz Ciechan Pszeniczny w nowej odsłonie.
Comment
-
-
nowość - Maćkowe Malinowe (ekstr. 13,1 alk. 5,5)
Comment
-
Comment