No i zbiorek się powiększył!! Superowo!!
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
-
Nowa dostawa z Krajana. Asortyment poszerzony o nową pozycję:
Piwko CZARNY KOŃ w butli 0,33 bezzwr. - cena 1,50Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaJa protestuję, ile razy można jeździć na Przymorze. Proszę niezwłocznie otworzyć filię sklepu "Smak" w GdyniLast edited by piotrrat; 2006-01-05, 17:14.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratZaraz podjade i kupie kilka buteleczek jak chcesz to dla was też wezmę (na sobotę)?
W takim razie poproszę dwie flaszki (to tak na dobry początek).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaJa protestuję, ile razy można jeździć na Przymorze. Proszę niezwłocznie otworzyć filię sklepu "Smak" w GdyniPoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Póki co jadę tam jutro
A przy okazji zostałem obdarowany szklaneczkami Hebanowymi.
Wielkie dzięki.
Strasznie miły Pan mnie obsługiwał. Jego wielkie zdrowie
Czy są gdzies jeszcze tacy sprzedawcy?PoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SimonJuż jutro otwarcie pierwszeo w Gdyni Domu PiwaPoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13A gdzież będzie ten Dom Piwa? Może kjakis adresik? Plizzz
Widzę, że nie wszystko czytasz! Zerknij tutaj: http://www.browar.biz/forum/showthre...872#post534872Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaWidzę, że nie wszystko czytasz! Zerknij tutaj: http://www.browar.biz/forum/showthre...872#post534872PoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Jak napisałem tak uczyniłem. Kupiłem 14 różnych piwek. Ach cóz za rozkosz.
A przy okazji zostałem obdarowany szklaneczkami Hebanowymi.
Wielkie dzięki.
Strasznie miły Pan mnie obsługiwał. Jego wielkie zdrowie
Czy są gdzies jeszcze tacy sprzedawcy?
Przy zakupie ponad 40 piw dostałem 4 kufle Żywca i kalendarz Carlsberga
A niedlugo czeka mnie kolejny zakup, bo piwo już się prawie rozeszło.
Pozdrawiam
AdamComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adamnSą! Np. drugi Pan, który tam pracuje
Przy zakupie ponad 40 piw dostałem 4 kufle Żywca i kalendarz Carlsberga
Adam
I przy okazji składam oficjalne podanie o podwyżkę dla pracowników stoiska monopolowego sklepu SMAK
Upsss...... podpadłem???......PoszukujęComment
-
Fajnie, że piszecie takie rzeczy!
Niesamowicie motywuje to mnie i pracowników z "mojego" działu monopolowego.
P.S. Człowiek budzi się rano i chce mu się iść do pracy.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektorNiesamowicie motywuje to mnie i pracowników z "mojego" działu monopolowego.
P.S. Człowiek budzi się rano i chce mu się iść do pracy.
Oby więcej takich ludzi jak Pan dyrektorPoszukujęComment
Comment