No no - gratulejszyn! Będzie trzeba zawitać, obym sie tylko załapał
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektorDzięki Rolku za "ciepłe" słowo. Tylko Ty potrafisz tak zmotywować.
A na razie wrzucam tylko jedną i wstępnie zapowiadam się na jutro odebrać zamówione NoteckieLast edited by Rolek; 2006-02-21, 22:54.Comment
-
Wjechało 19 nowych pozycji z Johna Kinga . Jeżeli chcecie to zamieszczę dokładną listę wraz z cenami.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektorWjechało 19 nowych pozycji z Johna Kinga . Jeżeli chcecie to zamieszczę dokładną listę wraz z cenami.PoszukujęComment
-
Najwyraźniej pan szanowny Dyrektor ma za dużo pracy aby zamieścić pełną listę piw Mogę to zrozumieć. Niezazdroszczę tej sytuacji
Bombadil'ku jutro wybiorę sie do "Smaka" to opiszę co widziałem i co kupiłemComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka(...)
Bombadil'ku jutro wybiorę sie do "Smaka" to opiszę co widziałem i co kupiłemComment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13A ja chory gniję w domu Życie jest niesprawiedliweComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13A ja chory gniję w domu Życie jest niesprawiedliweWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaAle Ty mimo wszystko masz rzut czteropakiem do Smaka a JAAAAAA?
Czyżby już się skończyły znadmorskie zapasy?PoszukujęComment
-
Kupując dzisiaj rożne piwka w "smaku" nabyłem dwa ostatnie EIRE i pytam się pani czy ma może jeszcze jasne czarnkowskie- pani mi powiedziała: "Przyszło dzisiaj takich trzech, kupili kilka na próbę i po chwili wykupili wszystko!!
KTO TO BYŁ ???Comment
-
Kolejne 14 pozycji z Johna Kinga + Okuniew w pecie 1LComment
-
Zagłoba w butli - cena 2,35Comment
-
Rozszerza się współpraca z Domem Piwa.
Właśnie wjechało 6 rodzaji piw z Czech (w tym piwo "narkomańskie")
P.S. Dzisiaj i jutro promocja cenowa (z hostessą ) na Obałońa Aksamitnego 2,65Comment
Comment