Serdecznie dziekuję Mikołajowi za prezenty okołopiwne. Twoje
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
-
-
w tzw międzyczasie wjechało Karmi Choco i Tucherek edycja świąteczna.
Co do Mikołaja to jest bardzo sympatycznie (kilka twarzy widziałem pierwszy raz - witamy w klubie) Dla niezdecydowanych info, iż zostało jeszcze parę prezentów do przekazania w dobre gardło/ręce (przypomnę czynne do 22)Comment
-
A w lutym nie przewidujesz jakiegoś Mikołaja?
A w ogóle Ludzie z Zatoki, pożyczylibyście swojego Ojca Mikołaja do WarszawyWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ja z wielką ochotą wpadnę do SMAK'u, tylko skąd ja wezmę zieloną wstążeczkę?
Dyrektorze, jeśli przyjadę to na jakiś prezent też możesz liczyć...W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Ślicznie dziękuję
Swoją drogą dostałem dyrektorze krótki opi***ol od mojej dziewczyny, że ja ze swoim prezentem się nie popisałemW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Mikołaj jest bardzo zadowolony z dzisiejszego dnia. Było Mu bardzo miło, iż odwiedziło Go tylu gości. Nawet sam dostał prezenty Z tego miejsca chciałby również podziękować elfom - bez których zabawa byłaby niemożliwa, a prezenty nie byłyby tak "ciężkie" i bogate... Elfie (kolejność przypadkowa) Alicjo(KP),Marcinie(Perła), Andrzeju(Amber), Winku(GŻ),Darku, Grzegorzu,Marcinie(CO) - bardzo Wam dziękuję w imieniu swoim jak i obdarowanych forumowiczów
P.S. Achumbo w lutym jeszcze będzie w sklepie stała choinka, postaram się aby pod nią czekał prezent dla CiebieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektorP.S. Achumbo w lutym jeszcze będzie w sklepie stała choinka, postaram się aby pod nią czekał prezent dla CiebieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Comment