dzisiejsza ofensywa trwa - Z Tucherka dojechały : Pilsenerek i Pszeniczka bezalkoholowa
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalI byłem. Wywiozłem skrzynke z mieszanką Gościszewsko-Krajańsko-Grudziądzką. A zestaw Grudziądza prezentuje się bardzo ładnie na półce.
Comment
-
-
dostawa z Krajana - to co zwykle (Irlandzkie, Portery.....), a ponad to Mocny Bawar (dla mnie to Nowość) w butli zwrotnej. I Złoty Strong w promocyjnej cenie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor, a ponad to Mocny Bawar (dla mnie to Nowość) w butli zwrotnej
Comment
-
-
Z Grudzidzkich Rotmistrzów dojechał:
- Premium
- Super Mocny
Comment
-
-
dzisiaj wjechała zagranica (nowa i uzupełniająco) cała przkrojówka Bavarii, piwa Trapistów (kamionki też), Litwa, Anglia i Niemcy.
Z Polski uzupełniająco Czarnków.
P.S. Racie daję sygnał (piiiiing)- iż jest duuużo Baltasa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektordzisiaj wjechała zagranica (nowa i uzupełniająco) cała przkrojówka Bavarii, piwa Trapistów (kamionki też), Litwa, Anglia i Niemcy.
Z Polski uzupełniająco Czarnków.
P.S. Racie daję sygnał (piiiiing)- iż jest duuużo BaltasaW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
La Trappe:
- Blond
- Dubbel
- Quadrupel
- Tripel
w butlach 0,75l i kamionkach 0,5l
ceny od 16,40.........do 22,00 (Maggyku mam nadzieję iż nie popełniam "fopa" jak coś to proszę usunąć posta )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektorceny od 16,40.........do 22,00
Comment
-
-
Info dla spragnionych Rycerza:
Wjechało świeżutkie po 3 tygodniowej przerwie
Comment
-
-
Szkoda, ze dopiero dziś, a nie jakieś 5 dni temu Jak długo posiedzi? Zagości z tydzień - 10 dni?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PendragonSzkoda, ze dopiero dziś, a nie jakieś 5 dni temu Jak długo posiedzi? Zagości z tydzień - 10 dni?
Comment
-
Comment