No i teraz mam problem Jakos tak jutro z Bielkówka to nie po drodze... Może do środy nie wykupią
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PendragonNo i teraz mam problem Jakos tak jutro z Bielkówka to nie po drodze... Może do środy nie wykupią
To naprawdę dobry człowiekW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghuaJeśli dyrektor wybiera się jutro do Bielkówka, to może jakieś białe kruki Ci zabierze.
To naprawdę dobry człowiek
P.S. a`propos "kruków" to właśnie wjechało z GABa Złote i JubilatComment
-
troszkę Czech, uzupełniająco + Zipfer 0,6 i zwłaszcza dla kolekcjonerów - nowy Gingers LimeComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektortroszkę Czech, (..)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaNa przykład co ?Comment
-
zainteresuje zwłaszcza etykieciarzy - Staropolskie NASZE Mocne.Comment
-
....i troszkę Lublina - Perła, Perła Mocne, Goolman, Goolman Gold, Goolman Strong, Carter.Comment
-
znów pełny asortyment Fortuny (Czarne + wszystkie Smoki)Comment
-
Cześć!
Byłem dzisiaj w tym sklepie - rzeczywiście jest całkiem przyzwoity wybór. Sporo piw z małych browarów. Ja zakupiłem następujące piwka:
Noteckie Mocne 0,33 l za 2,40 zl (pytałem o piwo jasne Notecki ale chwilowo "wyszło")
Kupilem też Ciechana niepasteryzowanego chyba 2,20 zl za 0,5 l no i moje ulubione "Miodowe" z Ciechanowa - 3,50 zl za 0,5 l.
Myśle ze warto sklep odwiedzić - z pewnością każdy znajdzie jakiś piwny smaczek dla siebie.Comment
-
PORTERek ze Zduńskiej Woli - but 0,33 - Staropolskie Mocne CiemneComment
-
A kiedy będzie wspomniany jakiś czas temu "Kraków" ? Oczekuję także na... Kasztelana niepasteryzowanego
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Last edited by Pinio74; 2007-04-25, 13:54.BIRRARE HUMANUM ESTComment
-
Nowość z browaru w Sierpcu www.browarkasztelan.pl
Nie śledzisz dokładnie forum
W przeprosiny powiem, iż już poczyniłem starania w tym temacie
Comment
Comment