Dzisiaj wjechało: Złoty Bażant Ciemny, Starobrno, Kelt, Gosser Ciemny i Jasny, oraz Kaiser.
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
-
Dyrektorze... Smoki się jeszcze jakies ostały?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziDyrektorze... Smoki się jeszcze jakies ostały?
Comment
-
-
Ja to mam szczęście. Zawsze trafię na nowości, a to Kraków, a to Czechy
A jechałem w ciemno nie wiedząc, że coś się pojawi akurat dziś. Obsługa już mnie rozpoznaje i odrazu informuję co nowego jest - dobrze wyćwiczona
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Po wczorajszym pouczeniu (nad kufelkiem Gościszewa), iż dawno nic nie informowałem co wjechało itd. - Alicjo specjalnie dla Ciebie :
wjechało:
z Grudziądza - Kujawskie Mocne Premium, Kujawskie Strong Extra, od E-prezesa uzupełniająco - Smocza Głowa Dark Ale, oraz Krakowiak z etykietką a`la "albinos"
Comment
-
-
Co prawda nie byłem w tym sklepie osobiście, ale dotarła do mnie dzisiaj dostawa piw zakupionych w tym sklepie.
Będzie okazja, aby spróbować piw z Browaru Stary Kraków i Gościszewa.
Dziękuję za miłe upominki dołączone do zakupów i obiecuję że będę tam kolegę częściej wysyłał (krzynkę mu zostawiłem, aby miał w co następnym razem pakować )
Co do asortymentu to powiem tylko tyle, iż przy odbiorze piw kolega stwierdził "tam było prawie jak w twoim pokoju". (w pokoju mam na półkach prawie 400 butelek od piwa)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika colkurtz Wyświetlenie odpowiedzii co ja mam pic; tyske?
PS. Nawet nie próbuj narzekać na brak wyboru w Smaku, bo w ryjaPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika colkurtz Wyświetlenie odpowiedziDyrektorze! ratunku!!! nie ma ciechana wybornego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika colkurtz Wyświetlenie odpowiedzi(...) na dniach podjade(...)W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
znów pełny wybór Krajana, oprócz Czarnego Konia........, ale może coś drgnie (info telefon) w tym "zapomnianym" przez Browar temacie
Comment
-
-
Dyrektorze, a Łomżę Export i Wyborowe byś może sprowadził, hmm? Bardzo ładnie się uśmiecham w tej sprawie Na drugim końcu Gdańska są podobno dostępne, czyli jakiś transport musi być w naszą stronę.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment