Straszne Ja mam z 60 km i to komunikacja publiczną (czyt. cieżki plecak) i nie narzekam, wręcz przeciwnie... Nie trzeba jeździć do jakiegoś Krakowa czy innej Łodzi.
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Gorące info dla wielbicieli Grudziądza :
właśnie wjechały:
Kujawskie Niepasteryzowane
Grudziądzkie Dobre Niepasteryzowane
Grudziądzkie Dobre Lekkie
Grudziądzki Dobry Specjal
Grudziądzka Dobra Dziewiątka
Gotyckie Classic Stout
Rotmistrz Mocny
Piwo Nasze
i Mocny Hubal
Comment
-
-
Dyrektorze!
Naród dopomina się ciechanowskiej pszenicy
Oczekujemy jawnych deklaracjiW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
A to jej od wczoraj nie ma? Miała być.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziDyrektorze!
Naród dopomina się ciechanowskiej pszenicy
Oczekujemy jawnych deklaracji
wyszło na dzisiaj.
Właśnie wjechało - zapraszam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziPanie Dyrektorze!
Ja mam zapytanie takowe: Czy w dzienniku piwnym sklep Smak należy wpisywać jako specjalistyczny sklep z piwem, czy też może jako mały sklep spożywczy?
a`propos zaopatrzenia - właśnie skończyłem rozpakowywać wielką dostawę z Fortuny. Jest wszystko czyli:
Srebrny Smok
Złoty Smok
Czerwony Smok
Czarny Smok
Czarne
Czarne Miodowe
Porter Komes
Porter troszkę mnie wgioł z ceną (wcześniej nie sprawdzałem) ale trudno po kilku takich wpadkach będziesz Bombi mógł napisać "..........z bardzo marnym zaopatrzeniem"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Porter Komes
(...)
Tylko kiedy ja dam rade zjawić się w SMAKU?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziProszę wpisać "dobrze zaopatrzony średni sklep spożywczy z naciskiem na piwo"
abędziesz Bombi mógł napisać "..........z bardzo marnym zaopatrzeniem"
Do wyboru jest:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi"specjalistyczny sklep z piwem" i "mały sklep spożywczy"Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziPorter troszkę mnie wgioł z ceną (wcześniej nie sprawdzałem)
Choć wolałbym poczekać na promocje związaną z upływem daty ważności, kupię co jakiś czas coby sklep nie splajtowałPoszukuję
Comment
-
-
Wjechało nowe piwo:
Biłe Niefiltrowane z Browaru Czernihowskiego na Ukrainie
Comment
-
-
Comment
-
Comment