Ludzie ! witajcie właśnie dopiero co wróciłem z 3-tygodniowego urlopu (narty, narty,narty ), a tu taki koncert życzeń i spore braki w magazynach. Zaraz jak mnie odmuli i wpadnę w rytm pracy to biore się do roboty i zobaczymy co z tego będzie...
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
-
A może by tak gdański SMAK przejął dobry zwyczaj z Białegostoku?
Białystok, Słonimska 21, Piwa Świata
"Ciekawe rozwiązanie, to e-mail jaki dostaję na skrzynkę, gdy w sklepie jest jakaś ciekawa nowość. Szacuneczek dla właściciela"Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Póki co pozostanę przy tradycyjnej formie, i tak:
Powoli odrabiam braki urlopowe co skutkuje - cały asortyment Ciechana (Bombi - kolejna warka Pszenicy), Czarnkowa (nowość jak dla mnie Izerskie i Walońskie), Krajan wszystko + (nowość Irlandzkie Zielone, Złoty Strong też jest), raczej cały Grudziądz (+ dawno nie widziane Gotyckie 9% + promocja cenowa na Gotyckie 6%). Z nowości koncernowych to Wojak już z KP.
......CDNComment
-
No to trzeba podjechać po te Czarnkowy przede wszystkim tym razem, no i Krajan obowiązkowo...Last edited by Rycho_128; 2008-02-16, 13:22.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
A może by tak coś ze Zduńskiej Woli? Rok temu było Mocne. Innych nie pamiętam i nie piłem, ale chyba też były. Od tego czasu nie przypominam sobie bym widział w Smaku coś ze Staropolskiego
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Przy okazji nalotu na Leszno
Bardzo dziękuję załodze "Błękitnego Gromu" w składzie : Alicja, Ada13, Piokl13, Piotrrat za troskę o moją skromną osobę i innych klientów-forumowiczów owocującą małą dostawą 4 rodzaji piwek z EDIego.
- wschowskie jasne pełne
- ciemne niepasteryzowane
- migdałowe
- anyżowe
P.S. W następnych wyprawach życzę "szerokści", bo mocy to hoho wystarczy. Racie jeszcze raz gratuluję fury i Tobie Alu tej czerwonej teżComment
-
Comment
-
Hoho, zmiany zmiany zmiany... Czas sie wybrać po zakupy, tymbardziej że zapasy wystarczą conajwyżej na 1 wieczór
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Czyżby start tego męskiego napoju miał miejsce na 8 marca? Ale to nie ten wątek...Last edited by Pendragon; 2008-03-03, 17:16.
-
Comment