Dokładnie, proszę mi tu nie zbaczać z tematu.
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
Last edited by Maggyk; 2008-03-03, 17:40.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
Stout z Ciechanowa
Dyrektorze, daj info jak pojawi się ciechanowski stout !!!
Że się pojawi, w to nie wątpię...Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
A, no i porter z Ambera, oczywiście.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Dyrektorze, a kiedy będzie w sklepiku pełna oferta Juranda?
Jest tylko Heban i Faustus... a co z resztą?Comment
-
Comment
-
Ludzie spokojnie.... wszystko będzie tylko kwestia czasu.
Póki co dla amatorów portera mam ciekawą promocję na KOMESa (data do 1.04.08/połowa ceny). Czarne- podobna historia.Comment
-
Ciechanowski Stout?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Wieści z branży nie czyta? Na stronie głównej w lewym górnym roguLast edited by Pendragon; 2008-03-05, 11:33.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
O, dzięki Ja mam skrót ustawiony od razu na forum
No no, akurat na Św.Patryka. Tytułem dygresji, czuję, że w tym roku będzie całkiem zacny, skoro i (nareszcie!) Guinness w puszkach i nowy stout (tylko czemu bez jęczmienia palonego?).Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Znów pojawił się Okocim PszenicznyComment
-
Wjechał Porterek z Amberka, oraz Guinnessik z nabojem azotowym.Comment
-
-
wjechał jakiś nowy Budweiser B.B. - niebieska etykietaComment
-
Sklep "Smak"Gdańsk
Dla mnie rewelacja. Dzięki "Browar.biz" dowiedziałam sie o nim i oczywiście pojechałam tam. Dla mnie szok w Trójmieście. Sama staram się zaopatrywać PUB niekonwencjonalnie: królują :Heban,piwa czeskie,lwowskie,czernihowskie,perła, Zlaty Bażant ,Miodowe itp.Brak możliwości kupna w hurtowni zmusił mnie do szukania i tak znalazłam się w "Smaku". Brawo.Czy macie w sklepie już "FORTUNĘ". ?Comment
Comment