Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wzmacniacz Wyświetlenie odpowiedziNo to już ide zakupić!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziTennnnnnnnn to jest czujny na "te blaszki"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika aja20 Wyświetlenie odpowiedziw sobote i niedziele dyrekcja raczej nie pracuje ludzie sa od tego
Comment
-
-
A czy jutro wjedzie Mazur? Podobno ktoś w Trójmieście zamówił 40 skrzynek Kormorana... Wiem, że to nie Ty, ale zapewne transport jest współdzielony.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA czy jutro wjedzie Mazur? Podobno ktoś w Trójmieście zamówił 40 skrzynek Kormorana... Wiem, że to nie Ty, ale zapewne transport jest współdzielony.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi... Wiem, że to nie Ty, ....
wjechało dzisiaj z Kormorana:
- Olsztyńskie 0,33 (traktujmy butelkę jako bezzwrotną OK ?)
- Gold 0,5
- Gold Mocny 0,5
- BK Mocne 0,5
- Mazur 0,5 - niepasteryzowane
- Mocne 0,9 - tu opakowanie troszkę szokuje
- Regina 0,5
- Max Mocny 0,5
- Irish Beer 0,5
- Irish Beer 0,33 (but b/zwr)
- Masuren 0,33 (but b/zwr)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedzi
(...)
- Mazur 0,5 - niepasteryzowane
(...)
Dziś znów jechać?Last edited by huanghua; 2008-05-23, 12:04.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Dużo tego Mazura? Jest szansa, że doczeka najbliższej niedzieli?
I co obecnie w menu z Czarnkowa (bez Eire mam nie wracać )?"Rozkoszy rajskich nie chcę znać,
ni wiedzieć, gdzie się kryją,
tylko mnie Panie Boże wsadź,
gdzie święci Rotmistrza piją."
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika p_stulka Wyświetlenie odpowiedziDużo tego Mazura? Jest szansa, że doczeka najbliższej niedzieli?
I co obecnie w menu z Czarnkowa (bez Eire mam nie wracać )?
Czarnków "full opcja"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziDużo to pojęcie względne , ale wydaje mi się, że do niedzieli starczy.
Czarnków "full opcja"
Comment
-
-
Niezdecydowanym polecam wybrać się jak najszybciej do SMAKa. Mazur jest pyszniutki.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziNiezdecydowanym polecam wybrać się jak najszybciej do SMAKa. Mazur jest pyszniutki.
Comment
-
Comment