Dyrektorze, zostały jeszcze Ciechany? Trochę zaniemogłem i nie pojawiłem się w Gdańsku po nie. Ale jutro już będę. Czy ma ktoś może fotkę nowego bączka z Ciechanem?
A na wątku poświęconym Ciechanom, ktoś napisał, że to bączki bezzwrotne z niskim kołnierzem. Czy to prawda, że to jakieś inne bączki? Czy tradycyjne jak wszystkie Czarnkowy, Hubale itp?
Witam Pana Dyrektora Dziś znów wpadłem na małe zakupy do sklepu. Kupiłem nowe bączki z BK i Miodowe z Fortuny. Czy planujesz może za jakiś czas kolejny transport z Kormorana? Może udałby się sprowadzić ich pozostałe bączki (mają jeszcze co najmniej 3)? Mam nadzieję, że jak zwykle się uda Pozdrawiam!
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...
Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
Ostatni sklep spożywczy na południowym krańcu Zieleńca z bogatym wyborem piw regionalnych. Królują: Rebelia, Nyskie, Sowie, Jana, Korona Sudetów, Za Miastem, Cieszyn, Profesja, Trzech Kumpli. Jest także półka piw czeskich m.in. Svijany, Maly Rohozec, Konrad, Primator.
Marże paskarskie-...
W wigilię Wszystkich Świętych, tj. czwartek 31.10 mamy nieczynne i nie wysyłamy paczek (dotarłyby najwcześniej w poniedziałek).
Jeśli potrzebujesz czegoś pilnie potencjalnie jeszcze przed weekendem, to zamówienie i wybrana opcja pobranie / szybki przelew do godz. 9:00 w środę...
Irish red ale. Z trzech piw z tego browaru, według mnie to jest najlepsze. Nazwa zapewne nawiązuje do słynnego kata z Biecza.
Smak: wyrazista goryczka, lekkie nuty ziołowe i słodowe. Smaczne.
Zapach: ok, słodowy plus jakby ziemisty.
Barwa: herbaciana.
Piana: drobnoziarnista,...
Comment