A Hubala po terminie, nie możnaby tanio wykupić, Dyrektorze?
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziod dzisiaj naprawdę fajna promocja !
Piwo BIŁE niefiltrowane z Czernichowa po 1,99 (data do 25.06.08)W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
nowe "bączki"
Proletaryat ciemny z Czarnkowa, oraz Gold Pils i Regina Strong z Kormorana
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziKiedy możemy się spodziewać nowej dostawy Ciechana? , to piwo ostatnio robi prawdziwą furorę
cały asortyment w tym STOUT i Pszenica.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedzijuż jest !
cały asortyment w tym STOUT i Pszenica.
Comment
-
-
wjechała Pszenica z minibrowaru restauracyjnego Browarmia Królewska w Warszawie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziwjechała Pszenica z minibrowaru restauracyjnego Browarmia Królewska w Warszawie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13 Wyświetlenie odpowiedziCzy to jest to niefiltrowane Jabłonowo, o którym podobno wspominałeś?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedzitakie info dostałem telefonicznie (Rat świadkiem) - to właśnie to cudo
Comment
-
-
Ale o so chodzi? To Jabłonowo coś skombinowało i sprzedaje to coś w BrowArmii, niczym Boss Portera w zielonogórskim Hauscie? I to w butelce? E no chyba jak już to w beczułce 5L ?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment