Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
-
-
Jak bardzo?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Iiiii tam, myslałem ze z 1 zł. Można przeżyć to bez mrugnięcia powieką.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
W ramach urlopowego wypoczynku w Jastarni wybrałem się na wycieczkę do Gdańska, oczywiście odwiedzając przy tym sklep Smak. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne - ogromny wybór piw od którego dostałem oczopląsów Zakupiłem trochę piwek z Ciechanowa w bączkach, których we Wrocławiu znaleźć raczej nie można. Poza tym kilka z Kormorana, Grudziądza i Browaru Kiper.
W sklepie miła pani sprzedawczyni dzielnie znosiła mój brak zdecydowania co do wyboru piw Udało mi się zamienić parę słów z dyrektorem, którego pozdrawiam życząc tym samym sukcesów w dalszej działalności. Szkoda, że nie udało mi się kupić Kasztelana n/p którego cały czas poszukuję,ale... może uda mi się za rok...do zobaczeniaComment
-
Comment
-
Część postów wyleciała do tematu Weryfikacja wieku przy zakupie w piwa tylko na podstawie dowodu osobistego?.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Info dla kapslarzy.
Dzisiaj wjechała dostawa Mazura z BK wyposażona w "kapslowo kolorowy zawrót głowy" (jakieś..szachy, olimpiada, smoki, i........ już niepamiętam.....)Comment
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Dawno nikt nic nie wspominał o ofercie w Samku. A szkoda, ponieważ w ofercie jest według mnie najlepsze piwo pochodzące ze średniego browaru na Słowacji, czyli URPINER (w trzech odsłonach).Comment
-
w pourlopowym uzupełnianiu asortymentu, na szczególną uwagę zasługuje:
Krajan Miodowe, Krajan Czerwone i Okocim PszenicznyComment
Comment