Dyrektorze, kiedy wjedzie Ciechan?, bo tęsknimy za tym piwem , interesuje mnie jeszcze Fortuna i Czarnków-jasne , jak z tymi piwami u Ciebie? Skrzyneczka u mnie pusta i musze ją uzupełnić w najbliższych dniach
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
Czarnków niepasteryzowany z uwagi na brak Ciechana - "wsysło" ale z jasnych jest Pils, Izerskie,Proletaryat.Comment
-
Sam kilka w niedzielę wsysłem. Właśnie z powodu o którym piszesz. Jesteś pewien, że jest jeszcze Srebrny Smok? Wyglądało, że wziąłem ostatniego z lodówki, tj. z wystawy na lodówce.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
:jestem pewien (mówimy o połowie kraty) - zamieszanie logistyczne muszę zwalić na rozgardiasz związany z małym remontem w sklepieComment
-
A to ok, trochę się obawiałem jakości tego Srebrnego, bo ten neon na lodówce nieźle grzeje. Ale ponieważ nie piłem Fortunki od 3 miesięcy, to zaryzykowałem
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Może będę do bólu nudny, ale ponawiam zadawane już tu pytanie: kiedy wjedzie Ciechan (Wyborne + Mocne)? Będę dziś wieczorem w okolicy...Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Podaję nr do browaru (23) 673 45 45 - może Wy uzyskacie odpowiedźComment
-
Jest, czy nie ma, byle na święto 11.11 było coś z kormorana.
W tych okolicach czasowych robię (na 95%) znów nalot na Trójmiasto.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment
-
Wczoraj z Krajana było dużo, o ile pamiętam Irlandzkie Mocne też. Nie jest to piwo z mojej ulubionej bajki, ale o gustach... Ciechana nadal nie ma (oprócz Miodowego i Pszenicznego).
Ale ja chciałem co innego: otóż Browar Grudziądz reaktywacja nowa dostawa i był Grudziądzki Dobry Specjal, Kunter Mocny, Dobra Dziewiątka, jakieś (nie pamiętam jakie) kujawskie i inne. Jak się spytałem panią, skąd Grudziądz, przecież oni nie warzą od dłuższego czasu, to pani powiedziała, że nie wie "szef załatwił". Wszystkie z datą tak do marca 09.Last edited by Rycho_128; 2008-10-08, 08:47.Gdański Browar WaRy
Comment
-
Comment
-
Gdański Browar WaRy
Comment
-
ale inne (jeszcze) są, przynajmniej przedwczoraj były.Gdański Browar WaRy
Comment
Comment