Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW. -
Chodzi o to, że ART-omatem nie ocenione...Last edited by Rycho_128; 2008-10-30, 15:52.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Informacja dla wytrwałych (patrz. Rycho 128) wjechał CIECHAN (Wyborny, Mocny i Miodowe) wszystko w najnowszych etykietkach (z zamkiem)Comment
-
No nareszcie Ale Dyrektorze, naród ma nowy kaprys, teraz pragnie Broka, bo zdaje się, że tam od dawna stoją tylko "puste" butelki i puszki po nim. Naród od teraz (no powiedzmy od nowego roku, bo ma zapasy) pragnie Sambora, no i Kanclerza oraz Jantara (o ile go jeszcze robią). Chyba da się załatwić ? Bynajmniej nie mówię tu tylko w swoim imieniu (My, Naród)Last edited by Pendragon; 2008-11-16, 20:16.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Naturalnym rynkiem zbytu dla Kanclerza jest Słupsk a nie Koszalin to raz a dwa Jantara już nie warzą.Comment
-
Jantara też naocznie nie stwierdziłem, a Kanclerza robią - ponoć dostępny jest tylko w Słupsku i okolicach, a z beczki można także w 2 czy 3 miejscach w Gdańsku wypić.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Broka, powiadasz - hmm wydaje mi się, iż coś tam jest na magazynie (pamiętam jakieś konserwy). Ale oczywiście podejmuję temat.
P.S. Pendragonie jak tam mapa Belgii, "zgłębiona dogłębnie" ?Comment
-
No ale chodzi właśnie, żeby to nie były puszki a szkło żeby nie było zielone Ale to tak na spokojnie, zapasy Sambora są spore.
Tematu Belgii jakoś w zasadzie przez ten tydzień nie zgłębiałem.
-
Ale mialem farta bo akurat 15-ego po poludniu bylem na zakupach i się zalapalem. Etykiety zdecydowanie lepsze od tych innych nowych.Comment
-
wjechało nowe piwo z Ambera - Remus (puszka & motywy kaszubskie)Comment
-
A jakie parametry?
-
podany tylko alkohol - 6%Comment
-
To ten, co go brat bliźniak (też na "R") zaciukał był? A przedtem razem ssali (pseprasam, ze sepleniem ) wilczycę? Czemu taka nazwa? Czy to raczej ten kaszubski heros? Bo na stronie browaru cisza...Comment
-
bynajmniej to Rzymskie klimaty, nazwa podobna, ale zdecydowanie chodzi tutaj o piewcę kaszubszczyzny. Na puszce teksty w języku kaszubskim, oraz postać owego Remusa.Comment
Comment