Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziAmber szykuje wersję butelkową tego piwa?
Comment
-
-
Tucher - uzupełniająco w tym świąteczny, zestawy 2 rodzaje szklanek i pszeniczka bezalkoholowa (Marusiu Twoje )
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziAmber szykuje wersję butelkową tego piwa?
Do kegów też nie leją.
Comment
-
-
wjechało nowe KARMI Black - alkoholowe
Comment
-
-
Fortuna uzupełniająco, wraz z Komesem.
Comment
-
-
Dwa zestawy -
Pilsner Urquel z ładnym pokalem, oraz 6-bag Ambera (3x Żywe,2x Koźlak, 1x Grand) w sprytnej torbie na piwo, coś a`la ta co w sklepiku browarbizowym
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziW Bomi w Matarni widziałem po 26 zł z groszami, zastanawiałem się czy kupić, ale stwierdziłem, że nie warto-Bomi jak zwykle przesadza z cenami
Cena u mnie 26,70
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedzihmm, przeważnie tak w Bomi jest, ale w tym przypadku jest OK
Cena u mnie 26,70
Comment
-
-
Nie przeginacie? Wychodzi po 4,30 zł za piwo + torba gratis - ostatecznie koźlaki, porter i Żywe to nie jakieś zwykłe pilsy. Brałabym z pocałowaniem ręki (no, najlepiej, jakby mi jeszcze toś Żywe wymienił na inne)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziFortuna uzupełniająco, wraz z Komesem.Poszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedziCzy mógłbym prosić o zarezerwowanie po 4 z każdego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziOczywiście Kaziu
PS. Wielkie dziękiLast edited by Bombadil13; 2008-12-12, 22:30.Poszukuję
Comment
-
Comment