Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedziOj Dyrektorze, no nie wiem...
Comment
-
-
Imielin nie robi w bączkach, pewnie dlatego
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Samoglow Wyświetlenie odpowiedziGdyby chodziło tu tylko o opakowanie, to byłoby pół biedy. Kupiłem sobie to 2 razy we Wrzeszczu i 2 razy próbowałem się z tym zmierzyć. Ciężka sprawa.
Comment
-
-
Imielin
e-tam, spoko da się wypić (piłem ten czerwony), piłem już gorsze piwa, choć oczywiście wszyscy wiemy, że mistrzostwo świata to to nie jest. Ale w celach poznawczych, czemu nie?Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Dyrektorze, co masz obecnie na stanie? Chciałbym się jutro do Ciebie wybrać na zakupyW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Tak od razu? To w Kraku nic ciekawego nie ma, żadne Marie itp?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Droga długa, więc ile bym nie kupił to w drodze zniknieW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua Wyświetlenie odpowiedziDyrektorze, co masz obecnie na stanie? Chciałbym się jutro do Ciebie wybrać na zakupy
np na "+" 7 pozycji z Konstancina
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedzito co zawsze"+,-"
np na "+" 7 pozycji z Konstancina
Comment
-
-
Ochłonąłem po tej wiadomości. To którego Konstancina nie ma? Bo browar chwali się 8 markami.
Comment
-
-
Jestem nowy w Gdansku i naprawdę lubię ten sklep. Przyniosło mnie ze Szczecina. Ale jak znalazłem ten temat tutaj, i sklepik, to mogę mieszkać w Gdańsku tak długo jak będzie taki wybór dobrych piw HEHE Jutro wpadnę znowu
PozdrawiamMichał-BULI-Nowak
I said firmly "NO" for any alcohol... but it doesn't listen me :) and I am happy with it :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedzito co zawsze"+,-"
np na "+" 7 pozycji z KonstancinaW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment