To się tam tłok jutro zrobi, trzeba chyba komitet kolejkowy założyć, by jakiś spekulant nie wykupił Konstancina
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
No a nie mówiłem? Spekulancja i bikiniarstwo!Last edited by Pendragon; 2009-03-27, 21:45.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
To tylko Rycerza nie było, czy Naturalnych też ?
-
Dyrektorze, wielkie dzięki za Konstancin! W końcu się doczekałem i nie będę ci już nim musiał ... głowy truć
Ale nie byłbym sobą, gdybym nie zaczął lansować kolejnego browaru... Żeby nie było, że jestem zachłanny, to po 1 polskim i 1 zagranicznym. Teraz naród pragnie... Janowa i Svijan Oczywiście nie od razu, nie hop siup, ale na upały letnie byłby hit!
Zakupiłem 8 Konstancinów, głównie Mazowieckie, we wszystkich postaciach. Oczywiście plecak musiał się wypełnić także innymi dobrami
-
Też kupiłem Mazowieckei z Konstancina. Właśnie popijam. Dobre Dobre... Szkoda jednak że Naturalnych z Gościszewa nie było... next tajmMichał-BULI-Nowak
I said firmly "NO" for any alcohol... but it doesn't listen me :) and I am happy with it :)Comment
-
znów zagościło GościszewoComment
-
no to tak na Święta od dzisiaj KOREB
w butlach 0,5l - Miodowe, Herbowe, Łaskie, Koreb, Żywe
oraz gąsiorki Żywego 2l i 5lComment
-
I tylko żal, że przed Świętami się nie wyrwę, a za tydzień, to pewnie będzie wykupione...
Chętnie bym zmienił zdanie o Korebie, ale musi mi być to dane
Comment