A jednak udało mi się kupić ostatnie 2 Żywe z Koreba. Świetne piwo, chociaż jego cena już nie Mimo wszystko czekam na kolejną dostawę, na pewno kupię ponownie
A jest może dostępny Urpiner Exclusive? Od dłuższego czasu poluję na to piwo i nie mogę trafić. Nawet w Degustatorni nie ma.
A może ktoś zna jakieś zamienniki?
Exclusive mamy w stałej ofercie i teraz też jest dostępny, a z dzisiejszych dostaw na uwagę zasługuje powrót Pszeniczki z Ciechana, oraz Kasztelan Niepasteryzowany
Żem się parę razy pytał to nie było (fakt, już jakiś czas temu). Ale ważne, że jest Dla kumpla, na urodziny, ma słabość do tego piwa (mam nadzieję, że nie czyta tego)
Piwo zacne. Warto odwiedzić ten browar a nie tylko degustować, tym bardziej, że piwowarem jest Polak który oprowadzi po kazdym zakątku browaru: http://www.browar.biz/galeria.php?id=8651
Nie żebym był upierdliwy ale byłem dziś i Urpinerów Exclusivów nie zdobyłem . To jak to z nimi w końcu jest?
Haha ładne jaja, prawie zrobiłem burę dziewczyną, że nie wiedzą co mają w sklepie.
Mea culpa - pomyliło mi się z Primatorem 16-tką. Urpiner faktycznie jakiś czas temu był, teraz brak, ale jest duża szansa iż wróci
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...
Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
Ostatni sklep spożywczy na południowym krańcu Zieleńca z bogatym wyborem piw regionalnych. Królują: Rebelia, Nyskie, Sowie, Jana, Korona Sudetów, Za Miastem, Cieszyn, Profesja, Trzech Kumpli. Jest także półka piw czeskich m.in. Svijany, Maly Rohozec, Konrad, Primator.
Marże paskarskie-...
W wigilię Wszystkich Świętych, tj. czwartek 31.10 mamy nieczynne i nie wysyłamy paczek (dotarłyby najwcześniej w poniedziałek).
Jeśli potrzebujesz czegoś pilnie potencjalnie jeszcze przed weekendem, to zamówienie i wybrana opcja pobranie / szybki przelew do godz. 9:00 w środę...
Irish red ale. Z trzech piw z tego browaru, według mnie to jest najlepsze. Nazwa zapewne nawiązuje do słynnego kata z Biecza.
Smak: wyrazista goryczka, lekkie nuty ziołowe i słodowe. Smaczne.
Zapach: ok, słodowy plus jakby ziemisty.
Barwa: herbaciana.
Piana: drobnoziarnista,...
Comment