Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
-
po dłuższej przerwie Nakel z Krajana
Comment
-
-
Jak zawsze rewelacyjne zaopatrzenie
Nawet Łaskie z Koreba jest oraz świeżutkie Naturalne.
Comment
-
-
O, dopiero co Gdańsk w Krakowie, a zaraz potem Kraków w Gdańsku
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Comment
-
-
A to tak na stałe czy jednorazowa akcja z powodu ich obecności w Auchan ?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA to tak na stałe czy jednorazowa akcja z powodu ich obecności w Auchan ?
Comment
-
-
No to fajnie, aczkolwiek te 11 marek stanowi zagrożenie. Kupi ktoś Miętowe albo inne dziwactwo, wyleje w kanał i więcej żadnego Ediego nie ruszy. I potem Dyrektor będzie miał prywatną sesję nad skrzyneczką Migdałowego albo innego Mętnego Myślę, że lepiej skoncentrować się nie na wynalazkach, tylko na 3-4 sprawdzonych markach, takich jak wschowskie jasne, wschowskie ciemne i coś tam jeszcze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMyślę, że lepiej skoncentrować się nie na wynalazkach, tylko na 3-4 sprawdzonych markach, takich jak wschowskie jasne, wschowskie ciemne i coś tam jeszcze.
Dodałbym jeszcze "Palone", za unikalne w Polsce walory podwędzane .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to fajnie, aczkolwiek te 11 marek stanowi zagrożenie. Kupi ktoś Miętowe albo inne dziwactwo, wyleje w kanał i więcej żadnego Ediego nie ruszy. I potem Dyrektor będzie miał prywatną sesję nad skrzyneczką Migdałowego albo innego Mętnego Myślę, że lepiej skoncentrować się nie na wynalazkach, tylko na 3-4 sprawdzonych markach, takich jak wschowskie jasne, wschowskie ciemne i coś tam jeszcze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13 Wyświetlenie odpowiedziNie ucz księdza pacierza (czy też Dyrektora dyrektorowania) .
Comment
-
Comment