Chciałem to samo pytanie zadać, ale innymi kanałami dowiedziałem się, że raczej przed Zlotem nie ma szans na Gościszewo.
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedzidowiedziałem się, że raczej przed Zlotem nie ma szans na Gościszewo.
P.S. Akcent pszeniczny obił mi się też o uszy.
Comment
-
-
Ale kanał ...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Z Jabłonowa - Pedritos
Comment
-
-
wjechał Janów Premium
Comment
-
-
Z Gościszewa Rycerz, Pszenica i Naturalne niefiltr.
Z Ciechana pełny asortyment wraz z Krzepiakiem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziwjechał Janów Premium
No to teraz się w końcu postarałeś
A będzie Mocne?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Porter Warmiński z Kormorana
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziDyrektorze, czy jest u Ciebie Żywe z Koreba?, od dłuższego czasu poluje na to piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziDyrektorze, czy jest u Ciebie Żywe z Koreba?, od dłuższego czasu poluje na to piwo.
Comment
-
-
Z Lublina: Lubelskie Pils i Mocne w bączku, Zwierzyniec Pils, Perła Czarna.
Z Namysłowa: Kozackie, Kozackie Mocne, Zamkowe, Zamkowe Mocne, oraz konserwy Malina, Imbir, Śliwka, Złoty Denar
Comment
-
-
Comment
-
-
Mam pytanie co z Primatorem pszenicznym?
Nie ma go od dłuższego czasu, chciałbym zrobić zapas na święta
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marecki12 Wyświetlenie odpowiedziMam pytanie co z Primatorem pszenicznym?
Nie ma go od dłuższego czasu, chciałbym zrobić zapas na świętaLast edited by Pendragon; 2009-12-05, 13:59.
Comment
-
Comment