Cooper załóż nowy temat z tym pytaniem w odpowiednim miejscu.
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziTak czy siusiak pytanie nadal zagadką
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Comment
-
-
kolejne 31 nowych pozycji
Belgia "szampony 0,75 l" Madersousy ,blond ,brown ,tripel, Wittoen, Satan Gold, Pauwel Kwak, Saison 1900, Blanche de bruxelles, Tripel Karmeliet, Duchesse de Bourgogne, Westmale Dubbel
Czechy: Brezniak, Ozzobir, Postriz 10, Jezek 11, Regent Prezident 14, Kumburak 12, Dudak 12,z Janacka te co brakowało czyli Extra 12 i Patriot 11, Chodowar Zlata 11
Polska: z Witnicy Porterek, Koźlaczek...Bossy, Jagieło - Magnus, Lipcowe Nałęczowskie jasne, ciemne,Light, Mocne.
Kujawiak...
Comment
-
-
Konstancin: Dawne, Starodawne, Lekkie, Jasne Pełne, Żytnie, Czarny Dąb.
Comment
-
-
Z Namysłowa w butelkach bezzwrotnych - Zamkowe i Złoty Denar Chmielowy
Comment
-
-
W sklepie roku 2006 miła odmiana "terytorialna". Duże skupisko najbardziej interesujących piw mamy teraz od razu po wejściu po prawej, tam gdzie kiedyś były wędliny.
Całkiem spora reprezentacja czeskich, z których najciekawsze to 3 rodzaje Postrzinskich z Nymburka. Poza tym kilka Janaczków, Skalaków, 14 z Trzebonia i coś tam jeszcze.
Z polskich zaskoczyła mnie porządna reprezentacja piw z Pokrówki - pierwszy raz zobaczyłem ( i zakupiłem) Lighta. Był też Jagiełło Mocny, Gulden i Lipcowe.
Ale największy hit to ogromne ilości piw belgijskich. Ceny może nie zachęcają, ale jest tego na prawdę dużo. Więcej niż w Almach Oferta Belgium's Best z Wrześni i być może jeszcze jednego dystrybutora.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Też taką obietnicę odebrałem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jablon Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieję, że piwny asortyment od wybuchu nie ucierpiał .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziPendragon się kręcił w okolicy....i nawet coś mówił, że to jego ten bankomat czy jakos tak...
http://kryminalne.trojmiasto.pl/Akcj...zu-n39610.html
Comment
-
-
Nowy Porter z Ciechana - 22-ka (seria limitowana)
Comment
-
Comment