spokoloko ale ja nazwe chyba tez pomylilem :/
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
Bearnard Koźlak
Bearnard Miodowe
Bearnard Porter 18
Awiatik Niepasteryzowany
Comment
-
-
Kormoran Jasny
Rybnicki Niepasteryzowany
oraz nowa etykietka na Lwówku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedzioraz nowa etykietka na Lwówku
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCzym się różni?
Comment
-
-
Na początku przyszłego tygodnia, 23.11.2010 r., będę przejeżdżał przez Trójmiasto. Zajrzałbym chętnie do tego sklepu. Czy są może jakieś promocje z gadżetami (najchetniej szklankami)?"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika icecube Wyświetlenie odpowiedziale i exsrakt sie zmienil no i zawartosc alkoholu no i wydaje mi sie ze w smuku jest lepsze
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika podswierkiem Wyświetlenie odpowiedziNa początku przyszłego tygodnia, 23.11.2010 r., będę przejeżdżał przez Trójmiasto. Zajrzałbym chętnie do tego sklepu. Czy są może jakieś promocje z gadżetami (najchetniej szklankami)?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HaJni Wyświetlenie odpowiedziMam pytanie:czy mowa o szklankach belgijskich w zestawie,czy bywają również szkła w promocji luzem??
Co do belgi to z promocjami ciężko, ale wybór luzem jest naprawdę spory
Wjechał Magnus wiśniowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PanOptikon Wyświetlenie odpowiedziMożna prosić o info czy jutro (tj. w piątek) dojedzie Gościszewo?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor Wyświetlenie odpowiedziDojechało: Naturalne, Naturalne n/f i Viva Hel
Comment
-
Comment