wjechał Magnus Żurawinowy
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
-
Comment
-
Odpowiem sam sobie - trochę tego szkła przyjechało i jeszcze sporo zostało (stan na godz. 17.30), może ktoś sie skusi. W Smaku byłem pierwszy raz od pewnego już czasu i zauważyłem, że wystawione są na sprzedaż, niezależnie od piwa, szklanki, pokale i kufle o przeróżnych kształtach i formach. Nie jestem kolekcjonerem, ale przydałyby mi się niektóre rodzaje szkła do praktycznego korzystania. Trzeba będzie podjechać samochodem i coś wybraćComment
-
Odpowiem sam sobie - trochę tego szkła przyjechało i jeszcze sporo zostało (stan na godz. 17.30), może ktoś sie skusi. W Smaku byłem pierwszy raz od pewnego już czasu i zauważyłem, że wystawione są na sprzedaż, niezależnie od piwa, szklanki, pokale i kufle o przeróżnych kształtach i formach. Nie jestem kolekcjonerem, ale przydałyby mi się niektóre rodzaje szkła do praktycznego korzystania. Trzeba będzie podjechać samochodem i coś wybrać
Dzisiaj wjechało Raciborskie Miodowe.Comment
-
dzisiaj wjechał Pils z Gościszewa ekstrakt 11, alkohol 4,5Comment
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dreadsnurtujące mnie od wczoraj pytanie - czy Smak prowadzi rozmowy z PINTĄ w sprawie pojawienia się ich produktów na zacnych półkach sklepu?Last edited by Maggyk; 2011-05-18, 12:00.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Czy macie już u siebie Jabłko w piwie, Łomżę Pszeniczną, Fortunę Wiśniową? Przyłączam się również do zapytania o piwa z Pinty.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
Mamy wszystko oprócz Pint. Bonusowo kilka nowości z Litwy (np Statiniu 14% alk) oraz nowego Magnusa Black (podobno toffi)Last edited by dyrektor; 2011-06-24, 17:27.Comment
-
- Atak Chmielu
- Czarna Dziura
- A`la Grodziskie
- Odsiecz Wiedeńska
- Pierwsza Pomoc
- 70 Szylingów
oraz jubileuszowe Mastne Brackie.Comment
-
Kolejne nowości pochodzą z Browaru Południe:
- Kresowe Jasne
- Kresowe Jasne Mocne