czy jedna z tych niemieckich nowości to w gratisie ze szklanką? kusiła bawarska butelczyna, ale postawiłem na sprawdzone smaki
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
Wczoraj będąc przejazdem w Gdańsku odwiedziłem sklep. Jedyny minus jaki zauważyłem - niemożność płacenia kartą, musiałem w szybkim tępię wypłacić pieniążki (dobrze, że blisko bankomat był). Duży wybór piw, miła sympatyczna obsługa, bardzo pomocna. Na wielki plus zaliczam polecenie innego sklepu, w którym było piwo niedostępne tutaj.
PS. przepraszam za zator jaki spowodowałem w obsłudze Mam nadzieje, że Panowie za mną długo nie psioczyli
Comment
-
-
kolejne nowości:
Cornelius Koźlak
Cornelius Pszeniczne z Grejpfrutem
Rosja:
Nevskoye classic
Bochkarev jasny
Dr.Diesel lihgt
Yarpivo Amber puszka 1L
Old Bobby Lager
Old Bobby Ale
Nowa partia Pinty:
A`la Grodziskie
Czarna Dziura
Atak Chmielu
Pierwsza Pomoc
Odsiecz Wiedeńska
Comment
-
-
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marecki12 Wyświetlenie odpowiedziCzy jest szansa na pszeniczne ABBE z Połczyna?
Comment
-
-
Comment
-
-
dzisiaj;
Redd`s Cranberry w puszce
Królewskie Niepasteryzowane but.
Comment
-
-
od dzisiaj:
Trybunał Trójsłodowy ekstr 13%, alk 6%
Trybunał Miodowe ekstr 13,5%, alk 5,5%
Cornelius Ciemny Pszeniczny ekstr 12,5% alk 5%
Comment
-
-
Namysłów - Zamkowe niepasteryzowane w but.
Comment
-
-
Kormoran - Szoko
Ukraina Lwowskie Biały lew, Slawutycz - Switłe
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dipeone Wyświetlenie odpowiedziCo dostanę z zagranicznych porterów?
Z "ciekawostek przyrodniczych" to od dzisiaj Tatra Grzaniec
Comment
-
-
Dyrektorze, czy jakieś jasne piwa z Jagiełły są u ciebie dostępne? Mam na myśli Lipcowe, Specjal, Light i Mocne.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziDyrektorze, czy jakieś jasne piwa z Jagiełły są u ciebie dostępne? Mam na myśli Lipcowe, Specjal, Light i Mocne.
Ale na pocieszenie wjechały 3 nowe Pinty:
Psze Koźlak
Jak w Dym
Podymek
...może być ?
Comment
-
Comment