Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
-
Prywatę tu zrobię, bo widzę, że można i pozwolę sobie Szanownego Pana Dyrektora pozdrowić- nie mylić z włażeniem w d...,hehe, co to, to nie! A fe, a fe! Ja tak z sympatii dzikiej, niekłamanej. Zatem pozdrawiam Co do nowości: Krakowiak, udany! Lwówek Belg łagodny, ale udany. Wrocławskie- byle co. Głowa od piwa jak łajba się kiwa, w żołądku piwna burza wre, ale to przecież nie może powstrzymać mnie, bo ja jeszcze piwa chce!!! No i tak to jest jak się nie dosypia, hehe
Królowa Starówki, heheComment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Informacja dla wszystkich smakoszy 'Smoków' od Fortuny. W 'Smaku' cały czas można dostać Czarnego Smoka, Srebrnego Smoka oraz Złotego Smoka. Jak ktoś ma chęć jeszcze uraczyć się tym piwem, to zapraszam do odwiedzenia 'Smaka'Comment
-
Wieczory bywają jeszcze dość chłodne, więc zapraszam na nowość z Lwówka - Koźlik (ekstr 14,1 alk 6,2)Comment
-
pojawił się Pszeniczniak z Ambera.Comment
-
Znów pojawił się Ciechanowski Porter Grudniowy - cena promocyjna, oraz kolejna warka Lwóweckiego BelgaComment
-
Wjechały nowe Pinty, oraz "stare" w nowej szacie:
- Imperium Atakuje
- Dobry Wieczór
- Atak Chmielu
- Odsiecz WiedeńskaComment
-
Nie wiem czy Panie Ekspedientki przekazały Szefowi, iż w sobotę odwiedziła sklep Malborska Delegacja.
Bardzo pozytywnie, bardzo duży wybór polskich specjałów. Trochę słabo jeśli chodzi o belgijskie frykasy, ale i tak obkupiliśmy się znacznie. Miny pozostałych klientów - bezcenne.Comment
-
znów wjechały zestawy z Fortuny 5 + pokal
P.S. Pozdrowienia dla KrzyżakówComment
-
Nowość z Gościszewa - GDAŃSKI BOWKEComment
Comment