Też się dziwiłem ,że nikt o Smaku nie pisze od przeszło pół roku. A tu się rozwiązał worek...
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RomeYPolskie piekiełko musi być, nie ma zlituj się
Brak samoobsługi w takim sklepie moim zdaniem na taką krytykę zasługuje.
Jest to jeden z powodów, dla których rzadko odwiedzam ten sklep.
Nie uważacie, że samoobsługa poprawiłaby komfort obsługi?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
Zdecydowanie poprawiłoby to i jakość i przede wszystkim szybkość obsługi. Przypuszczam, że spokojnie dałoby się w tym dość dużym przecież pomieszczeniu takie stoisko samoobsługowe z półeczkami wydzielić. Obawiam się jednak, że w tej lokalizacji pełnej podkrzaczanych smakoszy, dresów i meneli złodziejstwo byłoby uprawiane na masową skalę. Szczególnie w dni targowe, gdzie jeszcze jest masa turystów z rynku, upilnowanie ludzi byłoby chyba niemożliwe.
Ale i tak "Smak" wygrywa z innymi sklepami w kwestii cen. Coś za cośPiwko OK?!Comment
-
Zdecydowanie poprawiłoby to i jakość i przede wszystkim szybkość obsługi. Przypuszczam, że spokojnie dałoby się w tym dość dużym przecież pomieszczeniu takie stoisko samoobsługowe z półeczkami wydzielić. Obawiam się jednak, że w tej lokalizacji pełnej podkrzaczanych smakoszy, dresów i meneli złodziejstwo byłoby uprawiane na masową skalę. Szczególnie w dni targowe, gdzie jeszcze jest masa turystów z rynku, upilnowanie ludzi byłoby chyba niemożliwe.
Ale i tak "Smak" wygrywa z innymi sklepami w kwestii cen. Coś za cośPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
Człowiek na weekend kompa odstawi, a tu takie ożywienie w temacie. Nie ma tak, że się wszystkim dogodzi. Jedni wolą sklepy samoobsługowe, inni z Panią za ladą. Po to jest forum, żeby każdy mógł wyrażać opinie - i te negatywne , i pozytywne.
Proszę o tonowanie swoich wypowiedzi i przyjazny ton wypowiedzi. Nawet "kłócić" się można z klasąLast edited by Maggyk; 2014-02-24, 16:14.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Co mieli z RISów i imperial IPA ?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
Imperator, Lublin to Dublin, Pils Mandarina (no z tym to przesada) i wiele wiele innych oczywiście na korzyść Smaku.
Nic nie rzuciło mi się w oczy, chyba, że jakieś zagraniczne, ale nie znam wszystkich.Comment
-
Jesli chodzi o ceny w SMAKu, to ... Firma Stanbud to przeciez glownie hurtownia piwa, wiec zrozumialym jest, ze ceny w SMAKu beda nizsze w ich sklepie beda nizsze, niz w sklepach do ktorych Stanbud dostarcza piwo. Stad te roznice. A co do Braku piw AleBrowaru, to jest jak jest, czyli po prostu ich nie ma i dalej nie chce wchodzic w szczegoly, gdyz nie jestem strona w sprawie.Comment
-
To też nie moja sprawa, ale wydaje mi się, że problem był tylko na początku. Obecnie, po 2 latach, chyba można by tę sprawę jakoś załatwić.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
Witam. Czy jest szansa ze w najblizszym czasie bedzie w Smaku Grodziskie ? Bylem w niedziele i Pinta niemal w komplecie, ale Grodziskiego ani butelczyny. Pani ekspedientka stwierdzila, ze moze bedzie, ale najwczesniej we wrzesniu, co raczej mozna nazwac musztarda po obiedzie...a moze gdzies poza Smakiem jest szansa na Grodziskie w Trojmiescie, ktos, cos wie ?Last edited by ultima; 2014-06-10, 08:02.Comment
Comment