Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wrednyhawran
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ultima Wyświetlenie odpowiedziWitam. Czy jest szansa ze w najblizszym czasie bedzie w Smaku Grodziskie ? Bylem w niedziele i Pinta niemal w komplecie, ale Grodziskiego ani butelczyny. Pani ekspedientka stwierdzila, ze moze bedzie, ale najwczesniej we wrzesniu, co raczej mozna nazwac musztarda po obiedzie...a moze gdzies poza Smakiem jest szansa na Grodziskie w Trojmiescie, ktos, cos wie ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ultima Wyświetlenie odpowiedziWitam. Czy jest szansa ze w najblizszym czasie bedzie w Smaku Grodziskie ? Bylem w niedziele i Pinta niemal w komplecie, ale Grodziskiego ani butelczyny. Pani ekspedientka stwierdzila, ze moze bedzie, ale najwczesniej we wrzesniu, co raczej mozna nazwac musztarda po obiedzie...a moze gdzies poza Smakiem jest szansa na Grodziskie w Trojmiescie, ktos, cos wie ?
Niedawno Pinta zapowiedziała powrót Grodziskiego 2.0, także w niedługim czasie (zapewne jeszcze w tym miesiącu) pojawi się także i w smaku.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Szykuje mi się kilkudniowy wyjazd służbowy do Gdańska i tak się złożyło, że będę mieszkał w Jelitkowie. Czy ten sklep jeszcze działa i czy warto tam wpaść i się zaopatrzyć? Ktoś był ostatnio? Z tego co widzę to w okolicy chyba jest/był to najciekawszy lokal. No chyba, że nie i polecicie coś lepszego
Comment
-
-
Jak najbardziej działa i jest to najlepsze miejsce na piwne zakupy.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Jak we wtorek byłem w SMAK-u to półki były wypchane po brzegi. DoktorBrwi, Olimp, świeży GLOGER i dumna półka z całą gamą gatunkową PINT-y. Ja zaopatrzyłem się w Czarną Dziurę, Hadesa i Hoppy Queen. Cenowo nawet lepiej niż w Leclercu co aż mnie zaskoczyło. Będę odwiedzał, choć sklep ponad pół godziny tramwajem ode mnie (Śródmiescie). Emotikon wink
Przy okazji - zna ktoś coś dobrze zaopatrzonego w mojej okolicy poza alkoholowym przy Telepizzy?
Niemniej jest to kolejny piwny sklep który odwiedzam i nie ma AleBrowaru. Jedyne miejsce w którym się spotkałem (poza pubami) z wyrobami "Gościszewskiego kontraktu" to była kawiarnia CHOCCO&LATE w Lęborku. Z tym że ceny nie zachęcały - 12 zł za American Wheat (Be like a Mitch) to cena jaką od święta mogę dać za RIS-a który skopie mi tyłek ekstraktem i aromatami, a nie lekkiego pszeniczniaka na amerykańskich chmielach. Tym bardziej że mnie nie zawalił z nóg (IMO za bardzo goryczkowe jak na AW).
Chyba w końcu dam sobie spokój z tym browarem (liczyłem na ich obecność na Hevelce), zwłaszcza czytając ostatnie doniesienia na ich temat...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika morbit Wyświetlenie odpowiedziNie znam dokładnej historii, ale w SMAKU nigdy nie było AleBrowaru i jest to świadomy wybór. Szkoda.
Comment
-
-
AleBrowar zawsze był dostępny na Klonowej i obok w filii. Coś się zmieniło?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziAleBrowar zawsze był dostępny na Klonowej i obok w filii. Coś się zmieniło?
Wiem, że to temat sklepu, ale fajnie by było się doedukować, gdzie poza SMAK-iem i L.Eclerc-iem się zaopatrywać.
Comment
-
-
U góry masz ścieżkę w którym miejscu na forum jesteś. A jesteś w dziale sklepy z piwem - pomorskie. Wystarczy kliknąć w te "pomorskie" i masz spis opisanych sklepów. Jeśli interesuje cię tylko Gdańsk, to po powyższym kliknięciu masz nieco niżej po prawej opcję "wyszukaj w tym dziele".
Nie wiem czy teraz AleBrowar jest na Klonowej. Kiedyś był tam dostępny. Jeśli nie tam, to Afroalko - ale to już Gdynia i Sopot. Generalnie AleBrowar jest tam, gdzie zaopatruje hurtownia Batory z Wejherowa. W Smaku nie będzie - taka decyzja zapadła na samym początku.
Comment
-
Comment