Jakie są godziny otwarcia tego sklepu? Co ciekawego można obecnie w nim kupic? Pytanie na PW: jaki inny sklep wart jest odwiedzenia w Trójmieście?
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pIvoJakie są godziny otwarcia tego sklepu? Co ciekawego można obecnie w nim kupic?Comment
-
Promocja Karmi - "Karmilania"
30.06 (piątek)godz 11-19
1.07(sobota) godz 9-17
Promocja ma polegać na tym, iż będzie chodzić po sklepie hostessa z wielkim termosem na plecach (coś podobnego jak robią to z kawą Nescafe) i częstować klientów Karmi. Mam nadzieję, że będzie miała też jakieś gadżety reklamowe.
Ja ze swojej strony przygotowałem "extra" cenę - 1,50 za 0,5l Karmi Tradycyjne.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektor(...) Mam nadzieję, że będzie miała też jakieś gadżety reklamowe.
(...)
Liczę na ręczniki barmańskieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olosieKiedy będzie lista piw ?? ( Ciężko się zdecydować w sklepie )
natomiast mogę Ci powiedzieć iż zabrałem się do roboty (po urlopie) i tak:
znów jest Rycerz (były 2 tyg przerwy)
w piątek ma być Ciechan Wyborny i Mocny
jest Heban w butelce bezzwrotnej
Brok Export (podobno w środku to Sambor)
Okocim O.K. w butli - ostatnio ciężko dostępny
+ świeża dostawa z Krajana, prawie cały asortyment + 3 nowości
JAKT 5,3%, JAKT 6,5% , JAKT 8,0% (podobno jakiś export na Norwegię)
Pełen nowych pomysłów - pozdrawiam DyrektorComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalMam nadzieje że już jest zapas bo musze uzupełnić braki...Last edited by Bombadil13; 2006-07-20, 21:00.PoszukujęComment
-
wjechał Carlsberg (podbno rozlewany w Dani) w butelce 0,33 tzw "gastronomiczny"
Info dla kolekcjonerów - bardzo ładna butelka i kapselek z sygnaturką "24(dap)s"Comment
-
wjechał "Heniek 5 L" - cena 49,95Comment
-
Będąc w Gdańsku miałem okazję odwiedzić SMAK-a. Mówiąc krótko rewelacja. Takiego wyboru jeszcze nie widziałem. Po załadowaniu zakupów, tył samochodu mocno "usiadł". Tak trzymać DYREKTORZE. I jeszcze podziękowania za uzupełnienie kaszubskich ciechanów" oraz gadżety jakimi zostaliśmy obdarowani w STAŃCZYKU. Ale STAŃCZYK to już oddzielna historia.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaBędąc w Gdańsku miałem okazję odwiedzić SMAK-a. Mówiąc krótko rewelacja. Takiego wyboru jeszcze nie widziałem. Po załadowaniu zakupów, tył samochodu mocno "usiadł". Tak trzymać DYREKTORZE.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukexA ja niestety musiałem wyduszać wręcz od sprzedawcy(mam nadzieje że to nie byłeś Ty ..dyrektorze)liste piwek które nie były na galerii...poza tym za mna stało z 5 starych opijusów którzy narzekali że zaczekają 2 minuty dłużej , niestety sprzedawca w tej sytuacji miał wyraz twarzy jakbym mu robił łaskę że robie duże piwne zakupy...szkoda.No coż ale to nie mój problem.W każdym razie sklep b.dobrze zaopatrzony jednak wielu rzeczy nie było z tego co było na wystawie.Ceny różne ale raczej nie wysokie,jedynie Jakt'y dosyc drogie.
Co do opijusów - Przymorze to nie ekskluzywna dzielnica i pół światu tego kwiatu. Być może sprzedawca był zaabsorbowany też nimi (amba wszystko wcina) i nie mógł Ci poświęcić całej swojej uwagi, a bardzo lubi klientów "forumowych" i zawsze też woła mnie z zaplecza (szkoda, że się nie ujawniłeś - napewno bym wyszedł do Ciebie i pewnie też byś miał więcej do niesienia ). Co do zaopatrzenia to jest ono "płynne" i zmienia się raz na lepiej raz na gorzej . W dniu dzisiejszym sytuacja wygląda tak, że na ok.300 "faces", 30 jest niedostępne (to te gdzie jest odwrócona cena - sugestia pewnego znanego kolekcjonera która się sprawdza - przy okazji pozdrawiam Go
Ceny wydaje mi się są OK (tak jak napisałeś), a Jakty są drogie w zakupie i stąd takie wrażenie na tle innych piwek z Krajana.Comment
Comment