Dobry wybór też mają w sklepie SMAK na Przymorzu i ceny też OK (specjal w butli po 1,79)
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
rozwiń może kwestię "Dużego wyboru". Specjal - to chyba nic wyjątkowego w tym regionie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
ART napisał(a)
rozwiń może kwestię "Dużego wyboru". Specjal - to chyba nic wyjątkowego w tym regionie.
Mi ostatnio przypadł do gustu Kasztelan Jasne Pełne z Grupy Carlsberg-Okocim Browar Sierpc (w cenie 1,95 but) gorąco polecam.
PS : postaram się częściej odwiedzać to forum i informować o ciekawych propozycjach z tego sklepu ( SMAK ul: Czerwony Dwór) i okolicy pozdrawiam DN561973
Comment
-
-
-
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Witam Wszystkich !!!
Sklep SMAK w gdańsku na przymorzu poleca nowe piwa z Czech.
W ofercie Staropramen butelka po 2,55 puszka po 2,70, Branik but-1,60 pusz-2,00, Morawar Strong but- 2,20, Morawar Premium-1,90
Ponadto w ofercie browar Krajan (Mocne Irlandzkie,Premium Pils,Premium Mocne,Porter)
Browar Namysłów
Browar Ciechanów
Browar Jurand
Browar Amber
Piwa zagraniczne i cała reszta z polskich największych browarów
I jeszcze HIT CENOWY Specjal butelka cena 1,79 , puszka 2,29 (chyba najtaniej w Trójmieście)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyrektorWitam Wszystkich !!!
Sklep SMAK w gdańsku na przymorzu poleca nowe piwa z Czech.
W ofercie Staropramen butelka po 2,55 puszka po 2,70, Branik but-1,60 pusz-2,00, Morawar Strong but- 2,20, Morawar Premium-1,90
Ponadto w ofercie browar Krajan (Mocne Irlandzkie,Premium Pils,Premium Mocne,Porter)
Browar Namysłów
Browar Ciechanów
Browar Jurand
Browar Amber
Piwa zagraniczne i cała reszta z polskich największych browarów
I jeszcze HIT CENOWY Specjal butelka cena 1,79 , puszka 2,29 (chyba najtaniej w Trójmieście)
Comment
-
-
Sklep SMAK ul:Czerwony Dwór 17A pomiędzy Pocztą ,Nowakiem i Zatoką.
tam gdzie jest Rynek na Przymorzu.
Comment
-
-
A teraz, to może Dyrektor uda się do ARTa zapłacić fakturę za reklamę.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekW Carrefour blacha jest po 1,99.
Poza tym - wstrętny spam i to w dodatku z Gdańska...
Comment
-
-
Dżizas, nie przesadzajcie z tym spamem, nie trzeba odrazu atakować, wszak nie każde forum ma takie same zasady skąd kolega miał wiedzieć - teraz już wie
Comment
-
-
Mysle ze kolega 'rolek' troche przesadzil. (No z tym Specjalem to rzeczywscie, nie to forum).
Ja tam w kazdym razie serdecznie witam nowy 'dobry' sklep.
Choc oczywiscie polecam zalozenie 'oficjalnego ogloszenia w browarze.biz' (u Art-a).
No i jak w ofercie pojawia sie produkty browaru Kormoran to czym predzej do sklepu przybede.
Comment
-
-
Informacja podana przez dyrektora brzmi jak autoreklama, a nie jak wzmianka o nowym piwie w osiedlowym sklepie. Stąd moja taka, a nie inna reakcja.
Nie mam absolutnie nic przeciwko takim informacjom, sam wczoraj uzupełniłem info podanego przez earl_grey'a.
Jednakże forma zastosowana przez dyrektora sugeruje, że albo On sam jest właścicielem tego przybytku, albo jego szwagier .
Cieszy mnie ciekawa oferta tego sklepu, nie będę się wzbraniał przed wizytą , ale dyrektorowi sugerowałbym zacząć od uzupełnienia tego, potem można wskoczyć tu i będzie miło.
A potem możemy iść na
PS
A wrednym spamerom i tak mówię stanowcze nie!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RolekInformacja podana przez dyrektora brzmi jak autoreklama, a nie jak wzmianka o nowym piwie w osiedlowym sklepie. Stąd moja taka, a nie inna reakcja.
Nie mam absolutnie nic przeciwko takim informacjom, sam wczoraj uzupełniłem info podanego przez earl_grey'a.
Jednakże forma zastosowana przez dyrektora sugeruje, że albo On sam jest właścicielem tego przybytku, albo jego szwagier .
Cieszy mnie ciekawa oferta tego sklepu, nie będę się wzbraniał przed wizytą , ale dyrektorowi sugerowałbym zacząć od uzupełnienia tego, potem można wskoczyć tu i będzie miło.
A potem możemy iść na
PS
A wrednym spamerom i tak mówię stanowcze nie!
Co do kwestii autoreklamy to czytając też z perspektywy czasu mój pierwszy post można odnieść takie wrażenie jak sugerujesz. Natomiast cel był inny - "Piwo-Gdzie-Sklepy z piwem...". Wydaje mi się że info o nowych czeskich piwach i miejscach (patrz. sklepy z piwem) jest na czasie i w temacie. Ze Specjalem może mnie poniosło, ale butla po 1,79 to naprawdę dobra cena(konserwe sprawdziłem w Carrefourze- masz rację)
Acha i jeszcze jedno - nie jestem właścicielem tego przybytku, tylko tam pracuję i naprawdę lubię to co robię zwłaszcza jak widzę zadowolonych klientów.
Comment
-
Comment