Mały sklepik obok sklepu ogrodniczego. Mają Beczkowe Mocne z Ciechanowa za 1,80zł-0,5l, Bawara i Bawarskie Mocne za 1,50zł w buteleczkach 0,33. Dodatkowo Karpackie Pils w puszce i oczywiście to co wszedzie czyli GŻ,KP i CO
Gdańsk, Kartuska / Łostowicka, Mini Delikatesy Sonia
Collapse
X
-
Gdańsk, Łostowicka / Kartuska, Delikatesy Sonia
Delikatesy (duże słowo w tym przypadku) "Sonia"– sklep nocny.
Oprócz typówki, sporadycznie (niestety przez duże S) zdarzają się produkty Ciechanowa. Właścicielka generalnie narzeka na dystrybutora (wysprejowany w barwy Ciechanowa VW T4) – niesłowni, niepunktualni a ostatnio słyszy tylko słowa „Nie ma”.
Informację zamieszczam po to, aby może ktoś tędy przejeżdżając wstąpi doń i będzie miał szczęście. Ja wstąpiłem wczoraj i ...miałem pecha.
-
-
Ostatnia zmiana dokonana przez skandal; 2006-01-30, 18:36.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal
Dzięki za sprostowanie, nie sądziłem, że ktoś inny może opisać tu ten sklep, stąd mój dubel.
Widzę jednak, że od czerwca zeszłego roku niewiele się zmieniło na plus, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalMały sklepik obok sklepu ogrodniczego. Mają Beczkowe Mocne z Ciechanowa za 1,80zł-0,5l, Bawara i Bawarskie Mocne za 1,50zł w buteleczkach 0,33. Dodatkowo Karpackie Pils w puszce i oczywiście to co wszedzie czyli GŻ,KP i COW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
Comment