A czy ktoś ostatnio zaglądał do tego "Bomi" w Krewetce? Bo widywałem tam Heweliusza i nie wiem czy jeszcze jest.
Gdańsk, sieć BOMI
Collapse
X
-
W "Medisonie" pojawiły się bardzo ciekawe piwa z egotycznych krajów m.in. Nigerii, Sri Lanki (m.in. ciemny Lion), Kanady, Laosu, Wietnamu, Indonezji, Australii, Meksyku. Ceny kształtują sie w granicach 9-12zł.
Comment
-
-
W DH "Alfa Centrum" pojawiły sie piwa Litewskie m.in.
Pszeniczny i Ciemny Svyturys, Porter Utenos plus dwa lagery. Ceny kształtują się od 2,99zł do 3,20zł za flaszki pół litrowe.
Comment
-
-
-
Krajan w BOMI
W BOMI w Madisonie (ul. Rajska w Gdańsku) dzisiaj zaobserwowałem po raz pierwszy (może się mylę?) trzy piwka z Krajana w BOMI (Zielone, Irlandzkie Mocne i Porter). O tym, że amberowski porter też juz tam jest, pisałem w temacie o tymże porterze. Niestety, jak to w BOMI, najtaniej nie jest...Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Grand Imperial
Tzn. pisalem, że Grand Imperial Porter jest w BOMI na Orunii Górnej, ale jak widać, pojawia się też w innych, oby na stałe.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
W uzupełnieniu: Krajan Irlandzkie Mocne w BOMI jest po 4,29, Porter po 4,79 a Zielonego właśnie zabrakło a było po 3,99. Takie tam ceny...Last edited by Rycho_128; 2008-04-03, 13:38.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Długo było tu cicho, a wzorem BOMI sopockiego w gdańskim Madisonie również dostępne piwa z Kormorana. Ceny i asortyment takie same. Może dodam, że z ciekawszych polskich też Amber (co w Trójmieście nie dziwi) i dość szeroka oferta Corneliusa.Last edited by Rycho_128; 2010-10-22, 09:15.Gdański Browar WaRy
Comment
-
-
Nic z Ciechana w BOMI nigdy nie widziałem, bywa (nie znaczy że akurat jest) w Piotrze i Pawle, ale najpewniej w sklepach piwnych specjalistycznych, jest w Gdańsku co najmniej kilka. Na forum szczegółowo opisane. O, w BOMI w Madisonie dzisiaj było Miodne z Kormorana i kilka innych z tegoż, pewno jakiś czas będzie, ludzie po PIWO do Bomi raczej nie chodzą, no, chyba że po "piwo", no, ewentualnie jakaś zagranica, bo tu wybór nieco większy..Last edited by Rycho_128; 2010-11-17, 21:21.Gdański Browar WaRy
Comment
-
Comment