Za niecałe dwie godziny możesz się nas spodziewać
Gdynia, Traugutta 2, Dom Piwa (zamknięte)
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaZa niecałe dwie godziny możesz się nas spodziewaćPoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Ja Cię tylko proszę, zeby nie było tak jak z Jagiełło gdy DP otworzono
Tego nie mogę ci obiecaćComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaTego nie mogę ci obiecać
To niesprawiedliwe, a tam takie pysznosci:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DOMPIWABROWAR NA JURZE: Tiger Pils, Boner Mocne
CIESZYN: BrackiePoszukujęComment
-
Już jesteśmy po zakupach w Domu Piwa. Zakupiliśmy coś koło jednej skrzynki. A wiec jest jeszcze trochę piw z Jury (zostało już tylko kilka sztuk).
Ponadto co wymienił kol. DomPiwa są w ofercie dodatkowo piwa z Zabrza (m.in. SuperPiwosz), Grudziądza, Jagiełły. A w sobotę ma pojawić sie Lwówek ŚląskiComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaJeśli można jeszcze coś dodać od wczoraj sekcja trójmiejska browar.biz objęła patronat nad "Domem Piwa"."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael JacksonComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MakaronA czy z tego powodu jest jakas znizka dla czlonkow browar.biz?
Przed chwileczką przypomniało mi się, że w ofercie DOMU PIWA jest także "Złote" z browaru Staropolskiego.Comment
-
Nie doczytałem a to mnie ciekawi przed wyjazdem:
W których godzinach otwarty jest ten przybytek?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaW dni powszednie od 11,00 do 19,00
a w soboty od 11,00 do...(niepamiętam).
Przepraszam. nie zauważyłem wczesniejszego postuLast edited by Bombadil13; 2006-02-12, 11:10.PoszukujęComment
-
Byłem, zatkało mnie bogactwo wyboru a widok ze sklepu zamieścołem w galeriiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Co prawda z reguły nie przeglądałem wątków dotyczących sklepów z przeciwnych krańców kraju, ale cos mnie podkusiło ... i oniemiałem !!!
Czytam i oczom nie wierzę. To wogóle można miec taki wybór w jednym miejscu ? Jakiś cud , czy może fatamorgana ? Lubie swoje okolice , ale zaczynam zazdrościc tym co mieszkaja nad morzem
Prawde mowiąc juz zacząłem szukac pretekstów do wybrania się na jakąś wycieczkę. To tylko ( i aż ) ok. 500 km ale może coś wymysle na wiosne , jak śniegi stopnieją.
W związku z tym prosze o kilka informacji juz teraz :
- podanie dokładnych godzin otwarcia - wnioskuje że w niedziele jest nieczynne
- czy dostępne są też piwa w puszkach ( wiem że to pytanie wywoła u częsci forumowiczów krzywe spojrzenie , ale jakos to przeżyję )
- czy bywają promocje ze szklankami
- czy przewiduje sie jakieś rabaty ( dodatki ) dla forumowiczow z browaru.biz , lub uzaleznione od wielkości zakupów .
A może rozważane jest wprowadzenie sprzedaży wysyłkowej ?Comment
-
A może warto pomyślec nad pełnym przedstawieniem oferty na browarze ? Bardzo przejrzyście swój sklep przedstawia tutaj kolega Supersklep - Lublin , Delikatesy Alkoholowe. Na bieżąco mozna sprawdzić cały asortyment , promocje itp. Wiem ze to wymaga pracy i systematycznego aktualizowania , ale chyba to sie opłaci. Dzięki takiemu opracowaniu odwiedziłem na wakacjach Lubin i sklep Supersklepa, chociaż do Lublina też mam ok 500 kmComment
Comment