Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
No uważaj ,bo zaraz dostaniesz ripostę od ...(cicho sza) ,że nad morze to i owszem możesz się wybrać ,ale na pewno nie do Gdyni W sumie sam nie mogę doczekać się wyjazdu nad...acha Zatokę
On oszukuje. W Gdyni jest Urząd Morski a nie Urząd Zatokowy .
A do Domu Piwa warto naprawdę zajrzeć nawet gdyby leżał nad cieśniną
Tak apropo wiele tego jodu niezaczerpniesz będąc nad zatoką
Proponuje ci wybrać się nad morze czyli około 50km od Gdyni. Tam możesz łykać jego do woli!
Jeżeli chodzi o dyskusję na temat morza, jodu, zatoki to proponowałabym przenieść się do tematu podanego dwa posty wyżej. Tutaj proszę się ograniczać do dyskusji na temat Domu Piwa i jego asortymentu. Z góry dziękuję.
Od dzisiejszego poranka ponownie do nabycia jest szeroka gama piw z Browaru Jagiełło, B.Czarnków ( w tym "Noteckie niepasteryzowane" oraz "Kolejorz") oraz B.Fortuna (w tym "Złoty Smok").
Dla zainteresowanych dodam, że w ciągłej sprzedaży są piwa pochodzące z Browarów: Na Jurze, Zamkowy (w tym "Brackie"), Amber, Gościszewo, Konstancin, Okuniew, Grudziądz, Zwierzyniec, Kujawiak, Żnin, Zabrze, Van Pur, Krajan, L. Śląski, Kormoran, Jurand, Łodzkie, Namysłów, Staropolski. Prawda, że wybór imponujący
W celu zapobieżenia poważnym schorzeniom mieszkańców pozatrójmieskiej części Polski wnoszę o zaprzestanie podawania informacji nt. opisywanego sklepu ( ). Przestańcie, ja już nie mogę, bo mnie skręca...
Swoją drogą to chyba krócej byłoby podawać czego tam nie ma, np. nieodżałowanych piw z Bojanowa ( )
W celu zapobieżenia poważnym schorzeniom mieszkańców pozatrójmieskiej części Polski wnoszę o zaprzestanie podawania informacji nt. opisywanego sklepu ( ). Przestańcie, ja już nie mogę, bo mnie skręca...
Swoją drogą to chyba krócej byłoby podawać czego tam nie ma, np. nieodżałowanych piw z Bojanowa ( )
To może zamiast wycieczki do Berlina w celach zakupowych wybierzesz się do Gdyni?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
To może zamiast wycieczki do Berlina w celach zakupowych wybierzesz się do Gdyni?
Berlin musowo, zresztą jesteśmy umówieni ( ). Ech, gdyby ta Gdynia trochę bliżej była, to kto wie czy nie dałoby się połączyć. A tak - trzeba będzie drugą wycieczkę zorganizować ()
Dziś po raz kolejny odwiedziłem Dom Piwa w Gdyni i po raz kolejny wychodząc musiałem drzwi otwierać nogami (bo ręce miałem zajęte). Polecam wszystkim gorąco, na dzień dzisiejszy chłopaki mają już ponad 300 gatunków naszego kochanego złocistego napoju. Zakupiłem dziś m.in. kilka buteleczek piwka proletaryackiego z Czarnkowa i muszę przyznać przedni to trunek Pozdro dla całej polskiej braci piwnej.
Dziś w Domu Piwa zastałem kolejne ciekawe piwa min. Noteckie niepasteryzowane i pasteryzowane, Łaskie Mocne z browaru Koreb , piwa z browarów w Zduńskiej Woli, Grudziądzu, Piotrkowie, Lech z datkiem na murawę w Poznaniu, kolejna porcja z Fortuny... ach długo by wymieniać
Comment