Pojawiły się w ofercie "Domu Piwa" kolejne smaczne piwa. Tym razem są to: "Regina Pils", "Regina Mocna" oraz z B. Jagiełło "Organic Beer".
Gdynia, Traugutta 2, Dom Piwa (zamknięte)
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPojawiły się w ofercie "Domu Piwa" kolejne smaczne piwa. Tym razem są to: "Regina Pils", "Regina Mocna" oraz z B. Jagiełło "Organic Beer".PoszukujęComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPojawiły się w ofercie "Domu Piwa" kolejne smaczne piwa. Tym razem są to: "Regina Pils", "Regina Mocna" oraz z B. Jagiełło "Organic Beer".Comment
-
Polecać sobie je możesz ale ich wczoraj nie było w asortymencie sklepu.Comment
-
O tym że pojawiła sie Regina w DP to napisałem trzy posty wcześniej wiec nie ma potrzeby się powtarzać. A co do "Żnina" jeśli ci smakuje to piwo to oceń je wiadomym temacie a nie zaśmiecaj tego wątku.Comment
-
On nie krzyczy, on mnie wyręcza, za co ja dziękuję. Zdecydownie proszę o pisanie w tym dziale i temacie jedynie na temat danego sklepu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Jeżeli według szanownego maggyka post dotyczący piw, dostępnych w tym sklepie jest pisaniem nie na temat tegoż sklepu, to co jest? Opis szyldu np? Wystrój wnętrza? Ludzie kochani, coś tu chyba się komuś myli, ale nie jestem pewien czy oby napewno tylko mi. Pozdrawiam.Comment
-
Jeżeli posty mówiące o tym, na jakim to festwialu będziesz, i że polecasz zakup piw, których obecnie nie ma w asortymencie, albo powtarzanie po raz kolejny, że piwka z Reginy to ciekawy temat uważasz za dotyczące tematu, no to chyba faktycznie nie rozumiesz o co mi chodzi
Lepiej skończmy tą dyskusję w tym temacie, jeżeli masz jeszcze jakieś zastrzeżenia czy spostrzeżenia to zapraszam na PW. Też cię pozdrawiam.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
No to w temacie ...
Może ktoś wię i może podzielić się wiedzą na temat godzin otwarcia Domu Piwa w okresie "długiegoooo weekendu" , czyli od 29 kwietnia do 6 maja ?
Byc może uda mi sie tam wybrać , ale chciałbym wiedzieć w razie czego na jaki dzień miałbym zapalnowac wizyte w Gdyni.Comment
Comment