Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Gdynia, Traugutta 2, Dom Piwa (zamknięte)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13Zgadza się. Ustaliliśmy przecież ostatnio, że jesteś przewodniczącym.
Noż jego mać! Dajcie już sobie spokój z tymi epitetami.Comment
-
Dobrze, Panie Przewodniczącybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Byłem dziś. Jak dla mnie świetne miejsce! Bardzo mi się wystrój podoba. Wybór i ceny (szczególnie zagranicznych piw) świetne. Np Obolony ukrainskie z etykietami ukrainskimi 3.30zł - w marketach z etykietami polskimi po 3.80-4.30. Dobrym pomysłem jest dostęp do lanych piw Ambera-nawet jeśli nie można skosztować na miejscu. Może dobrym pomysłem było by sprowadzenie od czasu do czasu jakiejś beczki piwa z jakiegoś małego browaru, jako takiego kolejnego rarytasu. Tylko może to być trudne do realizacji. Żeby nie było tak pięknie to pomarudze że mi daleko Jak nie Przymorze to Gdynia... No i niestety nie załapałem się na Jagiełłe, ale ma być znów.Comment
-
Polecam wszytkim, dziś będąc na "rutynowych" zakupach (choć sklep działa dopiero od tygodnia) zostałem mile zaskoczony, otrzymałem gratisowo piwko Mocne do degustacji. Miejsce obowiązkowe dla każdego piwosza z Gdyni. Potężny wybór, miła obsługa. Rewelka.Comment
-
Jużeś mógł napisać, że Ambera, a nie tak kazać się ludziom domyślać.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
"Dom Piwa" się rozwija! W środku coraz ciekawiej, a i zapowiedzi na dzisiejszym spotkaniu były bardzo ciekawe. Oby tak dalej! Trzymam kciuki za owocny rozwój! O spotkaniu pewnie będzie w odpowiednim temacie. Dodać należy że pojawiło się znów piwo z Jagiełły oraz z Lwówka Śląskiego i Gościszewa, rozwinął się asortyment Krajana i Ciechanowa. Jak o czymś zapomniałem to mnie koledzy zaraz poprawią. A że apetyt rośnie w miare jedzienia to może niedługo będzie coś ze Żnina, Zodiaka, Fortuny lub Czarnkowa?Comment
-
Pod sam koniec wczorajszego spotkania pojawiły się takze piwa z....OkuniewaComment
-
Jeśli można jeszcze coś dodać od wczoraj sekcja trójmiejska browar.biz objęła patronat nad "Domem Piwa".Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPod sam koniec wczorajszego spotkania pojawiły się takze piwa z....OkuniewaPoszukujęComment
-
Aktualnie w sprzedaży: 220 marek piwa
Pełny wybór piw browaru Ciechan, między innymi Miodowe - w półlitrowych też, Beczkowe, Wyborne, Wyborne Niepasteryzowane, Mocne, Farskie, 3 kaszubskie
Piwa z browarów w Konstancinie, Okuniewie, Czarnkowie , Jabłonowie, Kielcach, Rakszawie, 2 w Olsztynie ( BWM i BK ), Gościszewie,...., piwa lokalne browarów globalnych ( Kujawiak, Królewskie, Kasztelan, 3 rodzje piw zimowych ),
Asortyment piw browaru Amber ( Żywe, Koźlak, Classic - również w 330 ml, Red - też w 330 ml, Harde, Arka, Hanza, Gryf ), z możliwością zakupienia na wynos ( w butelkach 2 litrowych z porcelaną ) piw beczkowych niepasteryzowanych: Koźlak, Złoty Lew, Żywe.
W końcu tygodnia: Zwierzyniec
Zapraszam,
DOMPIWAComment
-
Wreszcze miejsce jakiego brakowało w 3mieście. Duży wybó. miły personel no i gratisiki do przetestowania
Dla mnie największą atrakcją jest pokazujące się regularnie Lwówek Śląski Książęce.
A tak poza tym to przez Dom Piwa przypomniałem sobie o tym zacnym forum.
ZdrowieLETO
...:::TresPiwowares:::...Comment
-
Nowości z ostatniej chwili:
Juz dostępne w sprzedaży:
BROWAR NA JURZE: Tiger Pils, Boner Mocne
CIESZYN: Brackie
nowe piwa z browarów czeskich i słowackich, między innymi niepasteryzowany Bernard, Złoty Bażant ....
zresztą... przyjdźcie i sami !Comment
Comment