Pojawił się Koźlak z Witnicy alk.5,8 2,49/0.5l
Gdańsk, Grunwaldzka 615/617, Intermarche
Collapse
X
-
Będąc tam specjalnie po "Koźlaka" znalazłem na półkach sklepowych tylko Portera z Boss'a. -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaBędąc tam specjalnie po "Koźlaka" znalazłem na półkach sklepowych tylko Portera z Boss'a.Byłem tam w ostatni wtorek.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Alicja...tak dla ścisłości Intermarche na ul.Grunwaldzkiej miało swoje otwarcie 9 marca tego roku czyli w czwartekComment
-
Pojawił się "Podpiwek Lubuski" z Browaru Witnica. Opócz niego jest także "Dublin" z Juranda, "Koźlak" i "Porter" z Bossa, "Bosman Full" ze Szczecina i dodatkowo wynalazki z Jabłonowa.Comment
-
Ukazał się na półkach sklepowych Okocim Porter, w cenie 4,59zł za flaszkę.Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
-
Channel: Pomorskie
-
-
Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-03, 18:06 -
-
Na kranach piwa browaru Dziki Wschód. Pojawi się między innymi premiera: Pastry Sour z truskawką i proseco, klasyka też się pojawi
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2025-02-08, 21:10 -
-
W gdańskim pubie Pułapka trzebnicki Browar 4 ściany zaprezentuje 11 swoich piw przygotowanych na tą imprezę.
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2025-01-14, 22:00 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment