Gdynia, Okrzei 7/9, Kubuś

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10869

Gdynia, Okrzei 7/9, Kubuś

W tym nie pozornym sklepiku można dostać cała gamę piw z Ciechanowa. Ceny niskie.
    Wejście od ulicy Morskiej.
    Piwna turystyka według abernackiego
  • Samoglow
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2007.07
    • 606

Witam, post dość stary, ale czy w tym sklepie są jeszcze jakieś ciekawe rzeczy?

Comment

Related Topics

Collapse

• Petitpierre
      Funky Fluid, Game Over Invasion
      Petitpierre
      DNIPA 18 ekstraktu, 8vol, tylko dwa chmiele. Plusy tego piwa (poza ceną w Lidl'u)-ładny winogronowy zapach na wejściu, poza tym jest passiflora, rozmaryn, wanilia, sok z pomarańczy, nuta dolna trochę jałowcowej żywicy i kosaćca, w sumie las, w tym przypadku, las deszczowy. W smaku niestety bardzo...
      2025-01-18, 09:30
    • Petitpierre
      Funky Fluid / Deluxe Ski Jump Game Over Telemark
      Petitpierre
      Jeszcze z któregoś 4+4 czy 12-8 czy co tam Lidl wymyślił. Nostalgicznie i świątecznie, bo dziś wiadomo, a nostalgicznie, bo przecież się grało, a właściwie skakało. Każdy miał tę grę, przynosiło się co trzeba i hajda na mamucią. 30 blg i 11vol, laktoza ( po ch...), migdały (j.w.),...
      2025-03-10, 10:59
    • ART
      Gdynia, skwer Kościuszki 13, Morze piwa
      ART
      Yyy... od 2016r. nie opisane?

Multitap obecnie z 13 kranami. Piwa w dobrym stanie. Dużo butelkowych/puszkowych nowości. Lokal zyskuje na klimacie jak się zapełni, wcześniej sprawia wrażenie dość chłodnego.

Dziwnie tak zastać znajomego z Opola za barem
      ...
      2023-10-17, 20:59
    • marecki12
      Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
      marecki12
      Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
      Nowy sklep na Obłużu i dzisiaj zakupiłem 5 piw z Browaru Mikołajki : APA, NEIPA, marcowe, lager, Wheat IPA
      2021-06-09, 18:22
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...