W gdańsku na ulicy sobieskiego na przystanku autobusowym lini 115, jest sklep po schodkach w dół. Można tam dostać BELFAST (Limited Edition, cena 2,8zł) puszkowy z jabłonowa.
Gdańsk, Do Studzienki (Wrzeszcz), [nazwa do uzupełnienia]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olosieW gdańsku na ulicy sobieskiego na przystanku autobusowym lini 115, jest sklep po schodkach w dół. (...).
-
gdybym znał dokładny adres to bym napisałoba sklepy są na tej samej ulicy w pobliżu, więc dlatego napisałem w jednym temacie. Po za tym złą ulicę napisałem
chodziło oczywiście o ulicę do studzienki, za co najmocniej przepraszam (proszę administratora o poprawę ulicy w temacie).
Comment
-
Jeden sklep to jeden temat i proszę użytkownika o trzymanie się zasad działu, a nie potem muszę dzielić posty.Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2006-05-03, 14:01.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
Related Topics
Collapse
-
Browar restauracyjny w samym sercu pięknej gentskiej starówki odwiedziliśmy 5.08.2024. Mieści się on na parterze 2-piętrowej białej kamienicy, przed którą wprost na bruku rozstawiono ogródek z firmowymi parasolami otoczony skrzyniami z zielenią. Mimo, że to ulica można tu przyjemnie posiedzieć...
-
Channel: Belgia
-
-
Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
-
Channel: Holandia
-
-
Pierwszy raz zawitałem tam w sierpniu ubiegłego roku. Faktem jest, że browar działał już od czerwca 2022, ale oficjalne otwarcie wraz z otwarciem pierwszej uwarzonej na miejscu beczki miało miejsce dopiero we wrześniu.
Od czerwca do początku września w restauracji sprzedawano piwo wyłącznie...-
Channel: Czechy
-
-
Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
-
Mieszkańcy wielkich osiedli mieszkaniowych w północno-wschodniej części Charkowa nie mogą narzekać na brak piwnych atrakcji. Przy magistralnej ulicy Geroiv Praci mają browar restauracyjny AltBier, https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=134991 a zaledwie 3 przystanki tramwajowe na wschód, na...
-
Channel: Ukraina
2020-03-20, 04:22 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment